Wannagive
Image default
Cadeau

3 tips om jouw personeel echt te laten verrassen tijdens kerst

Soms is het nodig om jouw personeel te verrassen met een geschenk. Het is dan een goed moment om dat te doen tijdens kerst. Ook jouw personeel heeft een ander jaar gehad dan normaal. Door alle maatregelen is bij veel bedrijven de manier van werken veranderd. Bedank daarom jouw personeel in deze tijd. Een zakelijk kerstgeschenk van HUMK kan jou helpen om een uniek cadeau aan jouw personeel te kunnen geven. 

Een kerstborrel 

Een leuk idee om jouw personeel te bedanken is om een kerstborrel te geven. Je kunt natuurlijk helemaal zelf bedenken hoe je dit wilt. Dit kan met een verplicht kerstthema of met alleen een lunch of diner. Dit hangt natuurlijk ook af van hoeveel geld jij eraan uit wilt geven. Met een kerstborrel kan je wel goed jouw personeel bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Het is ook nog eens goed voor teambuilding. Het geven van een kerstborrel is door corona ook afhankelijk van hoe groot jouw personeelsteam is. Houd dus goed in de gaten wat de nieuwe maatregelen zijn en of het haalbaar is om voor jouw bedrijf een kerstborrel te organiseren. Het is ook mogelijk om de borrel in delen te doen. Het leukste is wel om met zijn allen het te kunnen vieren. 

Kies voor een persoonlijk cadeau 

Het geven van een persoonlijk cadeau aan jouw personeel is natuurlijk het leukst. Zo ziet jouw personeel ook dat je er tijd in hebt gestoken en je ze echt dankbaar bent. Dit kan door een kaartje te maken met hun naam erop of een persoonlijk cadeau te geven met hun interesses. Het geven van een cadeau op basis van interesses is niet geschikt voor een groot bedrijf met veel personeel. Dit kost natuurlijk een hoop tijd en werk. Je kan er ook voor kiezen om een speech te geven en het cadeau persoonlijk te geven. Op deze manier wordt het ook al persoonlijker. 

Laat jouw werknemers lekker ontspannen

De dagen rondom kerst zijn voor velen zware en gestresste dagen. Speel hier dan ook op in met jouw kerstgeschenk. Dit kan door bijvoorbeeld een pakket te geven met producten die zorgen voor een optimale verzorging of ontspanning. Je kan denken aan verzorgingsproducten voor de huid, badbruisballen, een boek of een wijnpakket met lekkere hapjes. Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw personeel ontspannen is en ook dat zorgt misschien wel voor een positieve en beter werkhouding op de werkvloer.