Wannagive
Image default
Zakelijk

Privé detective

Een privé detective is de persoon om je te helpen bij het uitzoeken van privé zaken. Er zijn zaken waar de politie helaas niet voor komt opdagen. Het werk is niet belangrijk genoeg voor de politie. Of de werkzaamheden behoren niet tot de taken van het recherchebureau. Gelukkig kan de privé detective je wel helpen om een onderzoek uit te voeren. Wij schakelen graag iemand in om zaken die voor jouw van belang zijn uit te zoeken. Als recherchebureau worden we regelmatig gebeld om zaken voor privé personen uit te zoeken. Dit zijn zaken die te maken hebben met een burenruzie of het mogelijk vreemdgaan van een partner. Je kan het zo gek niet bedenken of we worden op de zaak gezet. Voor ons is niets vreemd genoeg en we helpen als recherchebureau graag met een professioneel onderzoek. Zo kunnen we voorkomen dat bepaalde vraagstukken niet beantwoord worden.

Recherchebureau inschakelen bij alimentatiezaken

Een privé detective wordt ook regelmatig ingezet bij alimentatiezaken. Alimentatie betalen is voor niemand leuk, maar volgens de wet wel noodzakelijk. Alleen als je ex samenwoont met een nieuwe partner hoef je geen alimentatie meer te betalen. Het enige nadeel is dat de rechter om bewijs vraagt. Gelukkig kunnen wij je helpen bij het aanleveren van bewijs bij een alimentatiezaak. We zorgen ervoor dat er voldoende bewijzen zijn om aan te tonen dat je ex inderdaad samenwoont met een nieuwe partner. Doordat we als recherchebureau erkend zijn door justitie mogen we officiële bewijzen aanleveren. We zorgen ervoor dat je ex geen kant meer op kan. Zo kan je een officieel verzoek indienen om geen alimentatie meer te betalen bij de rechtbank. Dankzij onze bewijzen is dit slechts een formaliteit.

Schakel je eigen privé detective in

Wil je graag informatie over je ex of je huidige partner? Of wil je een zaak in de privé sfeer oplossen? Maak dan gerust een afspraak met je eigen privé detective. Wij helpen je graag om antwoord te krijgen op vraagstukken waar je al een tijdje tegenaan loopt. Samen zorgen we ervoor dat je antwoord krijgt op de vragen waar de politie geen antwoord op kan geven.