Wannagive
Image default
Zakelijk

Prettige werkplek door interieurproject

Een werkplek is zoveel meer dan een plek om te werken. Een werkplek is een plek waar je je thuis moet kunnen voelen en waar je dus jezelf kunt zijn. Het is ook een plek waar je samen kunt werken met collega’s en waar je ideeën bedenkt en uitwerkt. Werken doen we een groot aantal uren per dag, dan is het zaak dat deze plek inspireert zodat uw medewerkers het beste werk leveren. Om zo’n inspirerende werkplek te realiseren is het interieurproject een uitkomst. Een interieurproject resulteert in een volledig ingerichte werkomgeving. Hiervoor zijn klantwensen essentieel. Bijvoorbeeld welke werkplekken zijn er gewenst? Wordt Het Nieuwe Werken toegepast en zijn er daardoor vooral flexplekken nodig? Of werken uw mensen aan projecten waar veel concentratie bij nodig is en concentratiewerkplekken dus onderdeel uitmaken van het interieurproject? Of vindt er vooral overleg plaats tussen uw collega’s? Dan zijn teamwerkplekken wellicht meer passend.

Binnen het interieurproject ruimte voor wensen

Het interieurproject wordt geleid door een vakkundig projectteam. Dit projectteam bestaat uit professionals die ieder met hun eigen expertise een onderdeel binnen het interieurproject op zich nemen. De een als coördinator van het hele project, een ander die zich vooral bezighoudt met kleuren op wanden en vloeren of gewenste inrichting voor wat betreft (in hoogte verstelbare) bureaus, goede stoelen en opbergmogelijkheden. U krijgt advies om de ruimte zo in te delen dat deze efficiënt en effectief gebruikt kan worden en daarbij geeft u uw wensen daarin door.

Het resultaat? Blije medewerkers!

Het resultaat van het interieurproject is een frisse, nieuwe werkomgeving, aangepast aan het bedrijf. Een plek waar medewerkers zichzelf kunnen zijn, goed kunnen presteren, de rust op kunnen zoeken als ze dat nodig hebben en bovenal; een plek waar ze zich blij voelen, want dat draagt bij aan hun inzet!

http://www.leferink.nl/