Wannagive
Image default
Toerisme

Ontdek de Nederlandse wateren door een jacht te huren

Het huren van een boot doet u bij Waterfront Jachtcharter in Kortgene, nabij Middelburg. Dit bedrijf biedt u verschillende jachten en boten aan, waarmee u de Nederlandse wateren op kan. Alle boten en jachten zijn goed onderhouden en voorzien van een speciale uitrusting, ook wel de VIP-uitrusting genoemd. Deze uitrusting bestaat uit opgemaakte bedden, schone handdoeken, toiletartikelen en een Nespresso koffiemachine. Op de website van dit bedrijf kunt alle modellen bekijken en zoeken welke boot of jacht past bij uw trip. Gaat u liever buiten Nederland? Dat kan ook. Echter heeft u zeker een vaarbewijs nodig. In Nederland is dit een ander verhaal als u een jacht wilt huren.

Niet alle modellen kunnen zonder vaarbewijs bestuurd worden

Tussen het huren van een boot en een jacht zitten veel verschillen. Het is namelijk zo dat u voor het huren van een boot echter vaak geen vaarbewijs nodig heeft. als een boot namelijk niet langer is dan vijftien meter en niet sneller dan twintig kilometer per uur, dan kunt u deze in Nederland besturen zonder vaarbewijs. Voor een jacht gelden echter andere regels. Het is namelijk zo dat u voor een jacht altijd een vaarbewijs nodig heeft en enige ervaring. Dit is belangrijk omdat een jacht moeilijker is om mee te varen. Wilt u toch graag aan jacht huren en beschikt u niet over een vaarbewijs? Dan is het mogelijk dat er een schipper met u mee op vaarvakantie gaat. Zo kunt u zeker genieten van een welverdiende vakantie.

Neem contact met dit bedrijf op bij vragen

Wilt u graag een jacht huren, maar heeft u nog enkele vragen? Dan vindt u op de website van dit bedrijf meer informatie over de verschillende modellen en de mogelijkheden. Mochten u dan nog steeds vragen hebben, dan kunt u altijd contact met dit bedrijf opnemen. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden.

https://www.jachtcharter.com/