Wannagive
Image default
Toerisme

Genieten op het water

Huur een boot in Friesland

Een van de mooiste gebieden om een dagje te varen in zonder twijfel het Friese merengebied! Friesland bestaat voor 40 procent uit water. De beste manier om deze provincie te bekijken is vanaf het water. Een dagje varen over de Friese meren is een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Er valt enorm veel te zien vanaf het water en er zijn een aantal zeer interessante plekken om aan te meren. De meeste vaarroutes komen langs het bruisende Sneek. Deze bekende Friese stad is een goede plek om aan te meren om wat de eten of drinken op een van de gezellige terrasjes. Maar ook dorpen en steden als Gaastmeer, Sloten, Balk en Langweer zijn het bezoek waard. Een ding is zeker: een dagje varen in Friesland staat garant voor een dagje genieten op het water!

Bootverhuur Friesland

Heb je geen eigen boot, maar wil je toch een dagje varen in Friesland? Huur dan een bootje bij een verhuurbedrijf. Een van de beste adressen om een boot te huren is Bootverhuur Friesland / Genieten op het Water in Heeg. Dit gastvrije en kleinschalige familiebedrijf staat bekend om de persoonlijke aandacht en hoe gastvrijheid. Naast sloepen en zeilboten kun je bij dit bedrijf ook terecht voor een ‘Tiny Boathouse’ of een mooi zeiljacht. Alle boten zijn jong, perfect onderhouden en kunnen zonder vaarbewijs gehuurd worden.

Een dagje genieten op het water

Doordat Bootverhuur Friesland midden in het Friese merengebied aan open water ligt, is het de perfecte locatie om een boot te huren in Friesland. Door de persoonlijke aandacht en uitgebreide uitleg is dit ook voor mensen zonder vaarbewijs een goede keuze. Het personeel van Bootverhuur Friesland zijn altijd goed bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp. Dit maakt niet alleen het huren van een boot gemakkelijk en snel, maar geeft ook een stukje extra zekerheid voor tijdens de huurperiode. Blijf je in de regio van Heeg varen? Dan kunnen ze in overleg zelfs de boot komen halen of brengen. Dit amaakt bootverhuur Genieten op het Water in Heeg een fijn bedrijf om een heerlijk dagje op de Friese meren mee te organiseren.

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/