Wannagive
Image default
Toerisme

De plekken die je gezien moet hebben in Limburg

Iedereen in Nederland weet wel dat Limburg enorm mooi is. In Limburg zijn dan ook genoeg mooie plekken die je eigenlijk gezien moet hebben, voordat je er gaat wonen. Maar tuurlijk kun je ze ook gewoon gaan bezichtigen als je er al woont. Heb je ook nog leuke uitjes op de planning staan! Wij hebben de leukste plekken voor je op een rijtje gezet.

Maastricht

Iedere Nederland moet minimaal 1 keer in Maastricht zijn geweest. Het is een stad met weet ik niet hoeveel historie, maar ook heel veel warmte die je meekrijgt van de stad. Met weet ik niet hoeveel leuke restaurantjes zal er ook voor ieder wat wils zijn met eten. Daarnaast kun je niet naar Limburg komen, zonder de hoofdstad te bezoeken.

Hoensbroek

Niet alleen Maastricht is de stad die genoeg historie heeft, ook in Hoensbroek kun je heel veel historie vinden. Daarnaast heb je er een mooi historisch kasteel waar je je ogen uit kijkt. Het is een stad waar je ook genoeg in de buurt te doen hebt, zo kun je naar Kerkrade of naar Heerlen waar je heerlijk kunt genieten van een dagje winkelen. Maar om te wonen in Hoensbroek, zou ik wel even een makelaardij bureau in Hoensbroek in de hand nemen.

Dit zijn maar twee plekken in Limburg die prachtig zijn en je gezien moet hebben. Maar tuurlijk zijn er nog veel meer plekken in Limburg, zo kun je de mergel grotten in Valkenburg ook gaan bekijken. Zeker in de maand december zijn deze de moeite waard om te gaan bekijken, dan wordt er namelijk een kerstmarkt gehouden. Zien we je snel in Limburg?

https://touchstonesmarketing.com/prachtige-plekken-in-limburg/