Wannagive
Image default
Zakelijk

Microsoft Office trainingen

De software van Microsoft Office wordt wereldwijd door ruim een miljard mensen gebruikt. De meest bekende en meest gebruikte programma’s zijn Word, Excel, Outlook en PowerPoint. In de loop der tijd kwam er nieuwe software bij en vielen er ook weer enkele programma’s af. Ook verschijnen er nieuwe versies, waarbij Microsoft Office 2016 de laatste is. Bekijk laatste versies online. Bij migraties is er vaak vraag naar een training waarin de nieuwe elementen van de betreffende software worden behandeld. Maar ook wordt er uiteraard volop getraind wanneer er voor het eerst met een bepaald Microsoft Office programma wordt gewerkt.

Een goede basistraining levert tijd en dus geld op

Wanneer kennis van een softwareprogramma in de basis ontbreekt, kan niet efficiënt worden gewerkt. Er worden fouten gemaakt die hersteld moeten worden, er wordt te veel tijd besteed aan het uitzoeken van de werking van een functionaliteit en documenten kunnen zelfs bijvoorbeeld verloren raken. Op een goede training besparen is dus geen slimme keuze. Een basis training van een software programma duurt gemiddeld twee dagen en die tijd wint u al heel snel weer terug. Bovendien is werken met software die je beheerst een stuk leuker dan met een programma waar je de werking niet van begrijpt.

Verschillende leermethodes

De e-learning methode is enorm aan populariteit toegenomen de laatste jaren. Vanuit huis of kantoor inloggen en de lesstof doornemen op tijden dat dat het beste uitkomt heeft de voorkeur van velen. Er zit wel een máár aan deze wijze van leren: je moet beschikken over de nodige zelfdiscipline. Er is tenslotte niemand die controleert of het huiswerk op tijd af is. Het tempo bepaal je zelf. Daarom worden de klassikale trainingen ook nog steeds goed bezocht. Het houdt het tempo erin en je kunt sparren met andere deelnemers. Er worden ook trainingen op maat en inhouse trainingen aangeboden. Bekijk meer informatie hier bij TailorIT.