Wannagive
Image default
Gezondheid

Met dry needling fysiotherapie kom je snel van je klachten af

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn of pijnlijke spieren. Als deze pijn echter ernstig wordt en blijft aanhouden, dan kunnen er andere dingen aan de hand zijn. Een mogelijke oorzaak van de klachten kan bijvoorbeeld spierknopen zijn. Spierknopen, ook wel triggerpoints genoemd, zijn pijnlijke en vastzittende spieren die er eigenlijk voor zorgen dat je door het hele lichaam klachten kunt ervaren. Iets dat je in het dagelijks leven flink kan belemmeren! Dry needling fysiotherapie kan in dit geval de oplossing zijn. Hierbij worden er voorzichtig kleine, dunne naaldjes in de spierknopen gestoken, die vervolgens snel aanspannen en daarna weer ontspannen. De spierknopen kunnen dankzij deze methode snel verdwijnen. Als je dry needling fysiotherapie in Dordrecht wilt volgen, dan is FysiCo Lopez Toorn dé praktijk waar je wezen moet.

Waar komen spierknopen precies vandaan?

Maar eerst: waar komen spierknopen precies vandaan? Hoe ontstaan ze? Dat is soms moeilijk aan te wijzen, want er kunnen heel veel oorzaken zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld de oorzaak zijn van een sportblessure, van slaaptekort, van weefselschade ten gevolge van een hernia, van langdurige overbelasting van de ledematen of van acuut letsel. Ook een langdurige verkeerde houding, bijvoorbeeld bij computerwerk, kan spierknopen veroorzaken. Als je ervoor kiest om dry needling fysiotherapie bij FysiCo Lopez Toorn in Dordrecht te volgen, zal de fysiotherapeut samen met jou onderzoeken waar de spierknopen mogelijk vandaan kunnen komen.

Waarom deze praktijk de ideale fysiopraktijk is voor jou

Waarom zou je nu voor deze fysiotherapiepraktijk in Dordrecht moeten kiezen? Allereerst werken hier vele betrokken en bekwame fysiotherapeuten, die er alles aan doen om jou zo snel mogelijk pijnvrij door het leven te laten gaan. Het is een open en fijne praktijk met alle materialen en benodigdheden om jouw doel te bereiken. Bovendien is dry needling fysiotherapie een zeer effectieve methode, die ook nog eens vergoed wordt door de verzekering. Waar wacht je dus nog op?

Een afspraak is zo gemaakt

Hoe fijn zou het zijn als je over een niet al te lange tijd kunt zeggen dat je geen klachten meer hebt? Wacht daarom niet langer en maak zo snel mogelijk een eerste afspraak bij deze fysiopraktijk in Dordrecht. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://www.fysicodordrecht.nl/