Wannagive
Image default
Woningen

Met deze balkons maak je een statement!

Elegant, luxe en een statige uitstraling, dat is precies wat je kunt verwachten van een balkon. Het is dus ook niet zo gek dat het laten installeren van een balkon vandaag de dag steeds geliefder is. Voor zowel bestaande woningen als voor nieuwbouwwoningen zijn er tal van designs waar je uit kunt kiezen. Door deze klus uit te besteden aan een specialist, kun je altijd zeker zijn van maatwerk en een prachtig design. Maar met welke balkons maak je nu een statement? De leest het in deze blog.

Je hebt de keuze uit verschillende soorten balkons

Laten we met de deur in huis vallen. Er zijn verschillende soorten balkons waar je uit kunt kiezen. Jouw eigen smaak bepaalt dus ook voor een erg groot deel wat voor balkon het beste is voor je woning. Grofweg wordt er onderscheid gemaakt tussen de volgende soorten designs:

  • Sierhekwerk
  • Frans balkon
  • Een balkon tussen stenen kolommen
  • Klassieke en moderne modellen
  • RVS hekwerk

Kies altijd voor een design dat gegalvaniseerd is

Weet je op dit moment precies wat voor soort balkon je graag op het dakterras of bij de gevel van de woning wilt laten installeren? Dan is het altijd erg belangrijk om een balkon uit te zoeken dat gegalvaniseerd is. Dit is een coating die tijdens de productie op het hekwerk aan wordt gebracht. Het grote voordeel? Corrosie wordt tegengegaan, wat dus zorgt voor een lange levensduur. De coating is onderhoudsarm en wordt in twee lagen aangebracht.

Een ontwerp, volledig op maat gemaakt, door een specialist

Het is nu dus de hoogste tijd om je favoriete  balkonhekwerk uit te zoeken. Ieder design wordt helemaal voor je op maat gemaakt door een specialist. Hierdoor zijn er enorm veel mogelijkheden en je weet zeker dat het ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig kloppend is. Er zijn veel mogelijkheden, dus altijd wat passend voor bij jouw thuis!

https://verstijlenhekwerken.nl/