Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Magnanni schoenen voor iedere man!

De meeste mannen hebben verschillende schoenen in hun kast staan. Sommige kasten puilen uit van de schoenen, andere weer niet. Zo zijn er sneakers, laarzen, veterschoenen en stijlvolle schoenen. In de laatste categorie passen de schoenen van Magnanni. Wil je nou weten waarom jij ook echt een paar Magnanni schoenen moet hebben, lees dan snel verder!

Stijlvol sinds 1954

De ene schoen is de andere niet en dat geldt zeker voor de schoenen van Magnanni. Het merk is ontstaan in Spanje in het jaar 1954. Het merk bestaat dus al erg lang, dit zegt gelukkig wel wat over de kwaliteit van de schoenen. Het merk Magnanni kiest er bewust voor om in het hoger segment te zitten. Hierdoor zijn de schoenen wel iets prijziger dan andere schoenen. Echter krijg je er veel voor terug. Zo loop je op een paar Magnanni schoenen er erg stijlvol bij. De schoenen zullen niet misstaan onder een mooi pak wanneer je naar een belangrijker afspraak moet. Daarnaast kun je deze ook aan wanneer je bijvoorbeeld een bruiloft hebt of je moet je netjes kleden voor een dinertje. Gelukkig zien ze schoenen er niet alleen mooi uit maar lopen ze ook erg lekker, hierover zo meer.

De schoenen zitten als gegoten 

Waarbij andere stijlvolle schoenen nogal eens de wensen overlaat als het gaat om comfort is dat bij Magnanni zeker niet het geval. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat zitten de schoenen ook echt als gegoten. Daarnaast krijg je er ook zeker geen last van wanneer je de schoenen de hele dag moet dragen. Sterker nog, je wil ze eigenlijk niet uitdoen als je thuiskomt in de avond. Dit komt mede doordat de schoenen nog steeds op de authentieke wijze worden gemaakt, met de hand dus.

De verschillende soorten en maten

De schoenen van Magnanni zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld nette veterschoenen maar daarnaast zijn er ook nette laarzen, genoeg keuze dus. Daarnaast zijn deze schoenen natuurlijk verkrijgbaar in de verschillende kleuren. Zo kan jij de juiste kleur uitkiezen dat het best bij je pak past. Wist je dat Magnanni tegenwoordig ook riemen verkoopt? Zo kan je je eigen outfit helemaal compleet maken. Wanneer je dan op een feestje komt zal iedereen vragen van welk merk die schoenen zijn, voor je het weet lopen al je vrienden ook op schoenen van Magnanni. Zo word jij dus de trendsetter bij je vriendengroep. Straks hebben jullie nog allemaal een paar Magnanni schoenen, hoe mooi zou dat zijn!