Wannagive
Image default
Vakantie

Luxueus kamperen in prachtig Kroatië

Kroatië is sinds de eeuwwisseling in snel tempo uitgegroeid tot een favoriet vakantieland. Vooral onder liefhebbers van strand en zee is Kroatië met recht geliefd, want er zijn maar weinig landen op de wereld die zo’n lange kustlijn hebben als Kroatië. Het land is slechts 56.594 km2 groot (ongeveer 20% groter dan Nederland) meer heeft alles bij elkaar 1800 kilometer kustlijn. Soms is dat een strand, soms ruige kliffen. Maar het is er altijd mooi. Oh, en dan zijn er nog die ongeveer 1200 eilanden!

Maar Kroatië is meer dan strand. Kroatië is natuur, Kroatië is cultuur. Kroatië is even helemaal tot rust komen.

En het mooiste van alles: daar waar in de meeste vakantielanden de prijzen de pan uitrijzen, behoort Kroatië tot de Europese landen met een beneden gemiddeld prijspeil!

Kamperen in luxe?

Het is in Kroatië dus goed vakantie vieren, zonder dat je daar het hele jaar elke stuiver voor om hoeft te draaien. En als je écht het beste wilt, dan ga je lekker glamping in Kroatië. Glamping staat voor glamorous camping, oftewel luxe kamperen. Deze vorm van vakantievieren wint langzaam maar zeker aan bekendheid. Het is dé ideale mix tussen een hotel en het ouderwetse kamperen. Bij glamping kun je namelijk genieten van de buitenlucht en het vrije gevoel van kamperen, terwijl je wél gewoon geniet van de luxe van een fatsoenlijk bed, een volledig gemeubileerde accommodatie en je eigen keukentje. In de meest eenvoudige variant van glamping slaap je in een ruime safaritent, vaak met meerdere slaapvertrekken voor de privacy. Maar je kunt ook kiezen voor een lodge of een van de unieke accommodaties.

Kijk eens op www.glampings.com om je te laten inspireren. Wij weten één ding zeker: je zult de smaak van het vakantieplannen maken snel te pakken hebben. Wil je gelijk doorpakken? Dan is het goed te weten dat je al met een paar klikken jullie volgende vakantie geboekt kunt hebben. Zo. Nu tijd voor voorpret!

https://www.glampings.com/