Wannagive
Image default
Vakantie

Glamping in IJsland

Wil jij kamperen in het land van IJs en Vuur? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan glampings.nl. Hier vind je namelijk de perfecte accommodatie die jouw uitvalsbasis is om dit ongelofelijke land te verkennen. Geen hotel, want iedereen die ooit in IJsland is geweest, kan je vertellen dat de hotels daar schrikbarend duur zijn (en de hotelkamers bijzonder krap).

Glamping in IJsland, daarentegen, is redelijk betaalbaar en biedt je alle ruimte die je maar kunt wensen. In de buurt van Reykjavik kun je bijvoorbeeld een fijne koepeltent huren. Deze tent is van alle gemakken voorzien: goede bedden, fijn meubilair en natuurlijk een heerlijk romantische houtkachel voor de broodnodige verwarming.

Hoewel je hier ook in het midden van de winter kunt verblijven, is vooral de periode oktober/november en februari/maart populair. In die periode heb je namelijk de perfecte mix tussen licht en donker en is de temperatuur nog redelijk

Hierdoor heb je al vanaf 21:00 uur kans om het meest spectaculaire natuurfenomeen ter wereld te aanschouwen: het noorderlicht. Wie weet zie jij het poollicht wel vanuit het comfort van je eigen glamping accommodatie! Hoe geweldig zou dat zijn?

Overdag vertrek je gewoon vanaf de glamping om de ongelofelijke natuurgebieden te bekijken. Bezoek de Eyjafjallajökull (uitgesproken als “Hey, I forgot my yoghurt”), de vulkaan die enkele jaren geleden het wereldwijde vliegverkeer stillegde, loop achter langs de waterval Skogafoss, maak een selfi bij de Godafoss, bezoek de Geysirs en baad in door thermale bronnen gevulde zwembaden. Oh, en één ding: een bezoek aan de Gouden Waterval (Gullfoss) mag niet ontbreken. Ja, het is er belachelijk druk, maar deze waterval is de drukte meer dan waard. Onze tip: bewaar deze attractie tot je laatste dag van je glamping vakantie in IJsland, want wanneer je deze waterval gezien hebt, zal elke volgende je onvermijdelijk een beetje tegenvallen.

Glamping in IJsland is een briljante manier om een uniek land te bezoeken. En omdat we heel goed snappen dat een reis naar IJsland best wat planning vereist, hebben wij ervoor gezorgd dat het boeken van een glamping in IJsland heel eenvoudig is. Op www.glampings.nl staat altijd het meest actuele aanbod. En je boekt je accommodatie in slechts een paar minuten.

Het avontuur lonkt!

https://glampings.nl/