Wannagive
Image default
Vakantie

Op vakantie met een grote groep?

Eindelijk is de keuze gemaakt! Jullie zijn van plan om een vakantie te boeken met 9 personen. Wel is de keuze gevallen om deze keer in Nederland te blijven. Dan doe je er goed aan om eens op de website van De Leistert te kijken. Hier heb je niet alleen leuke bungalows die je kunt boeken. Ook maken zij het mogelijk dat jij met 9 personen onder één dak kunt vertoeven. Zo hebben zij bijvoorbeeld Bungalow Type 9L in het aanbod. Een schitterende bungalow welke voorzien is van 4 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. 

 

Ben je op zoek naar wat meer luxe?

Ongeacht of dat je met vrienden, collega’s of familie op vakantie wilt. Je zoekt altijd naar rust en ontspanning voor iedereen. Zo is een vakantiehuis voor 9 personen in Limburg een echte aanrader! Alle accommodaties die je vindt bij De Leistert zijn standaard voorzien van 4 slaapkamers en 2 badkamers. Zoek je toch wat meer luxe? Kies dan voor een vakantiehuisje met een eigen sauna en whirlpool! Pas dan kom je tot rust en zul je een vakantie beleven om nooit te vergeten.

 

Boeken doe je simpel via de website

De keuze is gemaakt en je gaat een vakantiehuis voor 9 personen in Limburg boeken! Dan doe je er goed aan om de beschikbaarheid eerst te bekijken op de website van De Leistert. Steeds meer mensen ervaren het plezier en gezelligheid bij De Leistert. Dit houdt in dat ook zij graag terugkeren naar dit park. De kans is dus groot dat als je op korte termijn een vakantie wilt boeken dat het dan al vol zit.