Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket aanbieding

Laatst vond ik een lamelparket aanbieding op de website van Bax Houthandel. En ik was daar direct in geïnteresseerd! Ik ga namelijk verhuizen en heb een nieuwe houten vloer nodig. De vloer die er nu in ligt is namelijk niet zo goed. Maar omdat het verhuizen en de woninginrichting al genoeg kost, zou het fijn zijn als het lamelparket goedkoop is. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. En zo kwam ik op de website van Bax Houthandel terecht. Daar viel het mij sowieso op dat allerlei houten vloeren goedkoper waren dan bij de concurrenten?! En wat bleek: zij maken hun vloeren in hun eigen fabriek. En vervolgens verkopen zij die in hun eigen verkooppunten. Ideaal dus voor zowel hunzelf als voor de consument.

Lamelparket kopen

Ik ben dus gaan zoeken naar een lamelparket aanbieding. En vervolgens vond ik op de website van Bax Houthandel een hele mooie prijs voor zo’n houten vloer. Daar kost een eiken lamelparket namelijk al vanaf €17,50 per vierkante meter! En dat is in vergelijking met andere vloerenwinkels echt heel erg voordelig. Een mooie aanbieding dus! Ik besloot dan ook om eens een kijkje te nemen in een van hun vestigingen om te zien of dat de kwaliteit ook daadwerkelijk zo goed is als dat zij zeggen op hun website.

Bax Houthandel showroom

Ik ben naar de dichtstbijzijnde showroom gereden. En daar werd ik direct hartelijk ontvangen. Onder andere met de vraag waar ik naar op zoek was. Waarna ik aangaf dat ik graag lamelparket wil kopen. Vervolgens nam een medewerker van Bax Houthandel mij mee naar hun assortiment. En daar bleek dat de kwaliteit inderdaad heel erg goed was! Vervolgens heb ik de houten vloer gekocht. En ik kan hen zeker aanbevelen bij jou, als jij daar ook naar op zoek bent.