Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Laat uw tuin renoveren door de hovenier uit Middelburg

Het hoveniersbedrijf De Smit Tuinaanleg is de hovenier uit Middelburg en Walcheren. Ze nemen het hele proces onder handen, van ontwerp tot het renoveren van uw tuin. Met hun jarenlange ervaring adviseren ze u op het gebied van materiaal, bestrating, beplanting en nog veel meer. De hovenier uit Middelburg zorgt ervoor dat u uw droomtuin krijgt. De Smit Tuinaanleg ontwerpt uw droomtuin en legt deze ook aan.

Een schutting plaatsen of een afrastering?

Wilt u een schutting plaatsen of een afrastering? Laat uw schutting plaatsen door dé specialist in schuttingbouw. De Smit Tuinaanleg heeft sinds hun oprichting in 1970 veel ervaring op gedaan waardoor ze zichzelf nu een specialist in schuttingbouw mogen noemen. Wilt u meer privacy in uw tuin? Dan is het verstandig om voor een schutting te kiezen. Vindt u dit minder belangrijk, of wilt u niet zo besloten zitten? Dan is afrastering de oplossing voor u. Bij een afrastering zitten er een aantal openingen in zodat u erdoorheen kunt kijken. Hierdoor is het niet zo massief als een schutting. Weet u niet zo goed wat u wilt? Vraag het dan aan dé hovenier van Middelburg. Ze hebben jarenlang ervaring en zullen u helpen met het maken van de beste keuzes. Ze zullen samen met u uw droomtuin creëren.

Neem contact met de hovenier uit Middelburg op

Wilt u uw tuin laten renoveren of bent u op zoek naar een specialist in schuttingbouw? Dan kunt u bij De Smit Tuinaanleg in Middelburg terecht. De experts zullen samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Ze luisteren naar uw wensen en zullen deze meenemen in het maken van het ontwerp van uw tuin. De experts kunnen u helpen bij het maken van keuzen in bijvoorbeeld materialen, planten en nog veel meer. Ze hebben jarenlang ervaring en hiermee zullen ze u helpen uw droomtuin te realiseren.