Wannagive
Image default
Dienstverlening

Laat een mooie trouwfilm maken

Laat een mooie trouwfilm maken

Als je gaat trouwen zijn er een hoop zaken die geregeld moeten worden: uitnodigingen, een trouwlocatie, muziek, een ceremoniemeester, een mooi pak of jurk en ga zo maar door. Naast al deze zaken is het ook een goed idee om van te voren na te denken over een foto- of videograaf. Jullie willen deze bijzondere dag natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een blijvende herinnering te hebben. Denk hierbij ook eens aan het laten maken van een trouwfilm. Met een trouwvideo krijg je een mooi en dynamisch beeld van jullie huwelijksdag. Bewegende beelden kunnen veel beter de sfeer en emoties vastleggen dan bijvoorbeeld foto’s.

Een mooi geschenk

Het hebben van een trouwvideo is niet alleen voor het bruidspaar waardevol. Het kan ook een mooi geschenk zijn voor de aanwezige gasten. En uiteraard kan het ook gebeuren dat er gasten zijn die door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijk. Voor die mensen is het achteraf kunnen bekijken van jullie trouwfilm een mooi geschenk.

Huur een ervaren videograaf

Voor het maken van een trouwvideo kun je een ervaren videograaf inhuren. Zij weten als geen ander de juiste momenten op een mooie manier vast te legen op beeld. Een ervaren videograaf loopt niet in de weg en gaat als ware op in de menigte. Als bruidspaar merk je dus amper dat ze aanwezig zijn. Vooraf is het slim om samen met de videograaf af te spreken om duidelijke afspraken te maken over de bruiloft. Wat willen jullie terug zien op de video en wat juist niet. Persoonlijk contact is daarbij belangrijk. Ook zal de videograaf vooraf contact opnemen met de trouwlocatie en de ceremoniemeester om duidelijke afspraken te maken en op de hoogte te zijn van het programma.

Montage van een trouwfilm

Na jullie trouwdag gaat de videograaf de beelden monteren. Hierbij wordt muziek gebruikt die jullie vooraf hebben geselecteerd. Zodra de huwelijksvideo af is ontvangen jullie deze van de videograaf. Eventueel kunnen jullie nog aanpassingen laten doorvoeren, zodat er uiteindelijk een trouwfilm kan worden gemaakt waar zowel de videograaf als het bruidspaar helemaal tevreden mee zijn.

http://trouwvideolatenmaken.nl