Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Jouw favoriete buitenschilderij in de tuin

Schilderijen zijn niet enkel voor binnen, je kan er ook in je tuin mee aan de slag. Met een buitenschilderij of muurposter breng je kleur in je tuin en geniet je alle seizoenen van de kleurenpracht. Waar je zo een buitenschilderij kan vinden? Bij tuinposter.nl natuurlijk, daar hebben ze een enorme keuze!

Of je nu een lavendelveld, een strand of een giraf op je buitenschilderij wil, alles is mogelijk bij tuinposter.nl. Er is keuze uit duizenden foto’s die je op je muurposter kan laten drukken. Zo roep je helemaal de sfeer op die je in je hoofd hebt. Maar bij tuinposter.nl gaan ze nog een stapje verder: je kan ook je eigen foto’s op een buitenschilderij laten vereeuwigen. Een foto van één van je reizen, je huisdier of je (klein)kinderen? Je stuurt simpelweg je eigen foto via de site door en ze drukken het op je tuinschilderij.

 

Je buitenschilderij helemaal op maat

Wil je die donkere muur helemaal aan het zicht onttrekken? Dat kan, want de buitenschilderijen van tuinposter.nl bestel je tot op de centimeter nauwkeurig. Zo past je tuinposter steeds perfect. Je bent dus helemaal niet gebonden aan een vast formaat. Meet natuurlijk de ruimte die je ter beschikking hebt wel even goed op, zo zijn fouten uitgesloten.

 

Heel wat bevestigingsmogelijkheden voor je tuinposter

Tuinposter.nl biedt je heel wat mogelijkheden om je buitenschilderij in je tuin te presenteren. Er zijn houten en aluminium frames, modellen met ophangogen, maar ook zelfklevende exemplaren zijn mogelijk. Je kiest gewoon de optie die bij je persoonlijke smaak en in je tuin past. Binnen de 10 minuten is je buitenschilderij gemonteerd en kan je direct genieten van de schitterende kleuren.

Je mag het tuinschilderij gerust in het zonlicht plaatsen, want de tuinschilderijen van tuinposter.nl kunnen daar tegen. Je krijgt er dan ook 3 jaar garantie tegen verkleuringen op en deze is ook geldig op alle frames.

 

De kwaliteit van onze buitenschilderijen blijft niet onopgemerkt

Zo zie je de buitenschilderijen geregeld opduiken op televisie. Niet verwonderlijk, want je geeft je tuin gelijk een heel nieuwe uitstraling. Op de website vind je alle mogelijk opties en mogelijkheden, overzichtelijk weergegeven. Je hoeft dus helemaal je zetel niet uit om een buitenschilderij te bestellen.

https://www.tuinposter.nl