Wannagive
Image default
Auto's en Motoren

Hoe kun jij veilig en snel jouw caravan verkopen?

Heb je een caravan die jou vroeger veel blijdschap bracht, maar wil je daar nu vanaf? Weet je niet precies waar je moet beginnen om de caravan te verkopen? Wil jij hier niet te veel tijd aan hoeven te besteden, maar toch nog hulp van deskundigen hebben die je door het proces begeleiden? Als jouw antwoord op deze vragen ja is, dan wordt het tijd dat je gebruik begint te maken van ikwilvanmijnautoaf.be. Wij werken met deskundigen die de nodige expertise hebben om jou wegwijs te maken in het verkoopproces. Wij assisteren namelijk bij het zoeken van de juiste koper en staan jou ook bij het afhandelen van het papierwerk tot op het moment dat de daadwerkelijke overdracht van jouw caravan plaatsvindt.

Wat kan je tijdens het proces verwachten?

Je kan allereerst verwachten dat wij op veilige en secure wijze te werk gaan met jouw gegevens. Om jou te ontlasten van alle zorgen zullen wij ook groot een deels van de werkzaamheden uitvoeren. Wat wij wel van jou nodig hebben is het aanmeldformulier dat volledig ingevuld moet zijn. Het aanmeldformulier helpt ons om inzage te krijgen in wat de precieze staat van jouw caravan is. Met dit formulier vorm jij ook een duidelijk beeld voor de koper over. Zo weet hij of zij wat van de caravan te verwachten is. Nadat jij dit hebt ingevuld stop jij met werken en pakken wij het verder op. Allereerst gaan wij een controle uitvoeren. Zo weten wij dat wat jij hebt ingevuld ook klopt met de daadwerkelijke staat waar de caravan in verkeert. Kopers kunnen vanaf dit moment een bod plaatsen op jouw caravan. Nadat er een koper gevonden is zullen wij de overdrachtsovereenkomst per mail naar jou toe sturen. Nadat al het papierwerk gedaan is, wordt er een afspraak gemaakt om de caravan over te dragen.

Jouw caravan verkopen kan vandaag nog!

Ikwilvanmijnautoaf.be biedt iedereen de gelegenheid om op elk moment het aanmeldformulier online in te vullen. Al heel gauw kun je iemand anders blij maken met jouw caravan. Wil je meer informatie over onze werkwijze, dan kun je ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. En op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. Wij assisteren jou heel graag bij de verkoop van jouw caravan