Wannagive
Image default
Dienstverlening

Het 9-maanden invulboek als origineel cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau om een zwangerschap te vieren? Een 9 maanden invulboek is het meest persoonlijke geschenk voor een aanstaande moeder. Hierin kan de vrouw in verwachting die bijzondere periode tot in detail vastleggen. Een kostbaar document, dat ze een leven lang zal koesteren.

 

Je zwangerschap vastleggen in een bijzonder boek

Een zwangerschap is een bijzondere en hopelijk fantastische periode, die je altijd in je hart zult meedragen. Maar de kans is best groot dat je de details vergeet, zodra het kindje geboren is. Overweldigd als je bent door al het nieuwe van een pasgeboren baby, raakt de zwangerschap op de achtergrond. Terwijl het juist zo waardevol is om ook daar op terug te kunnen kijken.

 

Het 9 maanden invulboek vangt jouw herinneringen tijdens de zwangerschap

Het invulboek voor tijdens je zwangerschap is de plek om al die bijzondere herinneringen vast te leggen. Er staan vragen om in te vullen in, maar er is vooral veel ruimte om al jouw persoonlijke verhalen, foto’s en lijstjes te bundelen.

Van de eerste echo tot de to-dol list voor de babykamer, alles krijgt een plekje in het invulboek. Dat is ook geen overbodige luxe tijdens de zwangerschap, want iedereen die in verwachting is geweest, weet dat het welbekende ‘preggo brain’ je eigen gestructureerde zelf nog wel eens in de war wil schoppen. Met een zwangerschapsinvulboek heb je jouw lijstjes in elk geval altijd bij de hand.

Persoonlijke zwangerschapscadeaus, kraamcadeaus en babyshowercadeaus

Met invulboeken voor tijdens de zwangerschap en na de geboorte leg je jouw persoonlijke baby-belevenissen vast. Ontzettend leuk om later door te bladeren. Misschien zelfs samen met je kindje, dat toen nog veilig in je buik zat. Dat maakt invulboeken het perfecte cadeau voor aanstaande of kersverse moeders. Of trakteer jezelf op zo’n prachtig boek tijdens je zwangerschap en maak deze bijzondere periode nog bewuster mee.