Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Handige tips om je huis beter te beschermen

Natuurlijk wil je er alles aan doen om je huis zo goed mogelijk te beschermen. Dat kun je van buiten en van binnen doen, maar ook tegen verschillende dingen. Zo kun je bijvoorbeeld je huis willen beschermen tegen inbrekers van buiten, maar ook je huis beschermen tegen krassen en beschadigingen van binnen. Ben je benieuwd hoe jij dit het beste kunt aanpakken? Lees dan snel verder!

 

Bewakingscamera’s

Het is algemeen bekend dat beveiligingscamera’s extreem handig zijn bij het beschermen van je woning. Het is dan wel belangrijk om je heel goed te informeren welke beveiligingscamera het beste bij je wensen past. Zo heb je dure systemen die je met je smartphone kunt besturen, maar ook kleinere goedkopere modellen. Een stiekeme tip is zelfs alleen een sticker op de deur plakken met een waarschuwing dat er een alarmsysteem hangt. Alleen dat al schrikt inbrekers al snel af!

 

Vloerbeschermers

Je huis moet ook tegen zichzelf beschermt worden. Of ja, tegen zichzelf… eerder tegen de meubels die je erin zet. Want het laatste dat je wilt is een vloer vol met krassen en deuken, terwijl het gemakkelijk voorkomen had kunnen worden. Vloerbeschermers zijn dan je beste vriend. Niet alleen zijn vloerbeschermers makkelijk te monteren aan stoelpoten, ze zijn ook nog eens heel goedkoop! Win-win als je het ons vraagt!

 

Buitenverlichting aan

Als je een inbreker zou zijn… zou je dan naar een donker of verlicht huis gaan? Precies! Zet daarom altijd de buitenverlichting aan in het donker.

 

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerbeschermers