Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Grootste Jacuzzi en bubbelbad showroom in Nederland

Een eigen Jacuzzi in de tuin, wie wilt dat nou niet toch? Steeds meer Nederlanders maken deze droom werkelijkheid en schaffen hun eigen stukje wellness in de tuin aan. Zo zijn er tal van aanbieders door heel het land waar men terug kan voor een Jacuzzi ofwel bubbelbad. Toch moet men opletten dat men een kwalitatief goed bad koopt, de prijzen zijn immers niet geheel goedkoop en het is iets waar u normaliter jarenlang van zou moeten kunnen genieten.

Sunspa Benelux is één van die Jacuzzi modellen aanbieders. Met 8 showrooms in Nederland en België, een eigen service team, eigen merk Jacuzzi’s en het grootste assortiment mag Sunspa zich dan ook marktleider noemen als het gaat om Jacuzzi’s en spa baden. Met trots presenteert Sunspa dan ook de grootste Jacuzzi showroom van Nederland, gevestigd te Breda. 

In deze unieke showroom staan alle modellen bubbelbaden tentoongesteld in uiteenlopende variaties. Hierbij moet u denken aan verschillende kleuren, groottes en opties. Tevens heeft Sunspa Breda de grootste outlet van Nederland en België. In deze Jacuzzi outlet vindt u meer dan 50 modellen die tegen absolute stuntprijzen worden aangeboden.

Maar waarin onderscheidt Sunspa zich dan eigenlijk ten opzichte van al die andere aanbieders vraagt u zich misschien af? Het antwoord hierop is prijs, kwaliteit en service. Zo zijn alle modellen gemaakt van de beste materialen en onderdelen. Het besturingssysteem is afkomstig van het Amerikaanse bedrijf Balboa Water Group, de absolute voorloper op het gebied van spa onderdelen. Ook zijn deze computers nagenoeg storingsvrij. De kuipen van het Amerikaanse Aristech Acrylics zijn daarnaast haast onverwoestbaar. Niet geheel onbelangrijk is dat een Sunspa Jacuzzi ook energiezuinig is. Via het besturingssysteem kunt u middels een drietal programma’s het energieverbruik minimaliseren en de energiezuinige pomp zorgt voor een minimaal energieverbuik. Zo bespaart u ook na uw aankoop in uw portemonnee.

Een Jacuzzi staat garant voor genot en plezier. Dat is waar Sunspa Benelux voor staat!

http://www.sunspabenelux.nl