Wannagive
Image default
Gezondheid

Gespecialiseerde fysiotherapeut nabij Kaatsheuvel

Als u bepaalde spier- of gewrichtsklachten heeft waar u snel vanaf wilt, helpt het vaak om langs te gaan bij een gespecialiseerde fysiotherapeut, bijvoorbeeld in de omgeving van Kaatsheuvel. Bij Fysio Loon op Zand bent u verzekerd van een therapeut die veel kennis en ervaring heeft en vaak gespecialiseerd is in uw specifieke klachten. Dit komt omdat zij met vijf fysiotherapeuten werken die allemaal een andere specialisatie hebben. Wilt u graag gebruikmaken van de service van deze fysio in Loon op Zand? U kunt online gerust een afspraak maken of contact met ze opnemen voor meer informatie.

Ervaar de voordelen van een valpreventie training

Een valpreventie training is speciaal in het leven geroepen voor ouderen die bang zijn om te vallen en daardoor niet of nauwelijks zelfstandig durven te lopen. Vaak komt dit door een langdurige ziekte of een ziekenhuisopname bijvoorbeeld. Door middel van de cursus valpreventie van Fysio Loon op Zand kunt u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgen in een aantal simpele stappen. Kies uit een van de vier trainingen of bespreek met de specialisten van deze praktijk welke training het best bij u past. Bij de training ‘in balans’ ligt de focus bijvoorbeeld op voorlichting, fitheid en balanstraining, terwijl de focus bij ‘zicht op evenwicht’ meer op oefeningen en groepsgesprekken ligt. U kunt er bovendien ook voor kiezen om de training bij u thuis te doen in plaats van bij de praktijk. Als u lastig ter been bent, kan dat prettig zijn.

Bespreek uw klachten met een van de therapeuten

Als u klachten ervaart waar u graag vanaf wilt, kunt u dit bespreken met een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel. Deze therapeuten hebben veel kennis van uw klachten en kiezen de best mogelijke behandeling uit. Ook voor de training valpreventie kunt u van te voren uw klachten bespreken met een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel. Neem contact met ze op!