Wannagive
Image default
Eten en drinken

De lekkerste High Tea hapjes

Bij een High Tea horen natuurlijk verschillende lekkere hapjes. Van zoete tot hartige hapjes in combinatie met heel veel thee. Maar welke hapjes kan je nu verwachten op een High Tea en kan je deze ook zelf maken? Doe je inspiratie en ga aan de slag!

Zoete hapjes

Een High Tea heeft vaak verschillende zoete hapjes. Te beginnen met alle lekkere taartjes en cakejes. Een bekend zoet hapje die je veel tegenkomt is de Blondie. Maak deze bijvoorbeeld met macadamia. De blondies met macadamia is de lichte variant op de brownie. Natuurlijk zijn kleine stukjes chocolade brownies ook perfect als zoet hapje. De smaak die ook veel terug komt tijdens een High Tea is citroen. Ga aan de slag met lekkere lemon rolls. Dit zijn frisse zoete opgerolde citroen broodjes. Maak hier nog wat lekkere mini cupcakes bij zoals vanille cupcakes of misschien wel bounty cupcakes met kokos. Zo heb je al genoeg zoete hapjes om jouw High Tea compleet te maken.

Hartige hapjes

Nu wil je natuurlijk ook wat hartige hapjes. Dan denk je al snel aan mini sandwiches en een quiche, maar er zijn nog veel meer lekkere hapjes. Te beginnen met de bekende wraprolletjes zalm kruidenkaas, die je makkelijk en snel zelf kan maken. Maak er wat lekkere tomaten of zalm bruschetta bij op een geroosterd broodje. Nog wat lekkere Flammkuchen rolletjes met flammkuchen vulling van spek en ui en je High Tea is helemaal compleet. 

High Tea op locatie

Ben je niet zo gek op koken of vind je het toch te veel goede? Zoek dan een High Tea in de stad uit. Sommige locaties bieden ook een High Tea To Go aan, dan heb je alsnog alle lekkere hapjes thuis zonder moeite te hoeven doen. Per locatie kan de High Tea verschillend zijn. Zo heb je altijd afwisseling wanneer je de High Tea op locatie doet. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van alle lekkere zoete en hartige hapjes in combinatie met liters thee. Het is dé mogelijkheid om weer eens lekker bij te kletsen en optimaal te genieten. Want een High Tea is niet alleen super lekker, het is ook een geweldige ervaring. 

High Tea cadeaubon

Wil je iemand deze geweldige ervaring cadeau doen? Geef dan een High Tea kado! De ontvanger kan de bon online inwisselen bij één van de geselecteerde locaties. Of je nu voorkeur hebt voor een hip restaurant, gezellig barretje of knusse brasserie. De High Tea cadeaubon kan je via de post ontvangen met een lekkere doos Milka chocola. Heb je de bon per direct nodig? Laat deze dan via de mail binnen komen, dan hoef je het alleen nog maar uit te printen. Geniet, ontspan en geeft een fantastische beleving.