Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Geef je kapotte servies een tweede leven met een gouden randje met een Kintsugi-kit van dit bedrijf

Is je favoriete bord op de grond gevallen en liggen de stukken nog steeds in de kast, omdat je er geen afstand van wilt doen? Misschien is het wel een oud bord van je oma en baalde je als een stekker toen het uit je handen viel. Met een Kintsugi-kit van Maison Koos repareer je kapot servies op een kunstzinnige en traditionele manier, zoals het al sinds honderden jaren in Japan gedaan wordt. Het verhaal gaat, dat sommige verzamelaars in het oude Japan zelfs opzettelijk kostbaar aardewerk kapot gooiden om het vervolgens met de Kintsugi-methode weer aan elkaar te lijmen! Haal de scherven uit de kast en lijm ze met de goud- of zilverkleurige lijm uit het pakketje aan elkaar. Eventuele missende stukjes vul je op, waardoor de breuklijnen een opvallende kleur krijgen en er een geheel nieuw stuk servies ontstaat. Zo wordt je kapotte bord een waar kunstwerk.

Een Kintsugi-kit is ook passend als uniek of opbeurend cadeautje

Zit een vriend of vriendin in de put omdat zijn of haar relatie nog niet zo lang geleden beëindigd is, of heb je zelf last van liefdesverdriet? Bij dit bedrijf vind je naast reparatiekits voor servies ook een speciaal Kintsugi-hart. Zo’n hart is mooi als cadeau voor een ander of voor jezelf. Wikkel het keramische hart in de bijgeleverde doek en sla of gooi het kapot. Vervolgens lijm je de scherven aan elkaar met de prachtige goud- of zilverkleurige lijm, zodat het gebroken hart weer heel wordt. Het maken van een Kintsugi-hart is een unieke manier om je frustratie even kwijt te kunnen en tevens op een creatieve manier aan de slag te gaan met je eigen liefdesverdriet.

Neem bij vragen gerust contact op met dit bedrijf

Heb je nog kapot aardewerk liggen en wil je het op een creatieve manier repareren, of wil je op een unieke manier omgaan met liefdesverdriet? Bij Maison Koos vind je voor beide situaties een geschikte Kintsugi-kit. Wil je meer weten over de Kintsugi-kit of heb je een andere vraag voor dit bedrijf? Neem gerust contact met ze op, zij staan je graag te woord. Jouw bestelling wordt vanaf een bestelwaarde van 50 euro gratis bezorgd binnen Nederland. Je hebt je product binnen drie werkdagen in huis.

https://www.maisonkoos.nl/nl/