Wannagive
Image default
Bedrijven

Een professionele voice-over nodig?

Beelden spreken de gemiddelde consument meer aan dan een stuk tekst. Dit komt mede door de vergevorderde technologische samenleving waarin wij leven. We worden dagelijks geconfronteerd met veel beelden. Het is echt genormaliseerd in onze samenleving. Daarom werken filmpjes ook zo goed voor bedrijven om mogelijk klanten te overtuigen om iets af te nemen. Tegelijkertijd kan een filmpje ook instructief zijn en kun je gemakkelijker zaken uitleggen. Je geeft een filmpje nog eens extra waarde door er een voice over aan toe te voegen. Wij kunnen een prachtige commentaarstem aan je filmpje toevoegen. Bekijk onze website voor meer informatie. Maar welke voordelen brengt een commentaarstem precies met zich mee? In dit artikel bespreken wij enkele belangrijke aspecten.

Het verstrekt de impact

Is het je opgevallen dat de meeste reclames een commentaarstem bevatten? Dit komt omdat een commentaarstem de impact versterkt. Reclames hebben als doel om de consument te overtuigen om iets af te nemen bij het bedrijf. Een commentaarstem brengt een persoonlijke sfeer met zich mee. Daardoor kun je mensen sneller verleiden om bijvoorbeeld een product af te nemen.

Het is gemakkelijker om zaken uit te leggen

Een ander voordeel van een commentaarstem is dat het gemakkelijker wordt om zaken uit te leggen. Wil jij bijvoorbeeld een informatieve bedrijfsvideo maken om je mogelijke klanten te informeren over je producten of diensten? Door het gebruik van een commentaarstem wordt dit een stuk gemakkelijker. De commentaarstem kan dan de leiding nemen en de beelden dienen dan ter ondersteuning.

Het bespaart geld

Uiteraard ben je wat geld kwijt aan het inhuren van een stemacteur, maar tegelijkertijd kan een commentaarstem ook geld besparen. Je kunt dankzij een voice-over namelijk het tempo in een filmpje versnellen. Bepaalde zaken hoeven dan niet in beeld te worden gebracht.

Neem contact met ons op en dan bespreken wij de verschillende mogelijkheden.