Wannagive
Image default
Dienstverlening

Facebook marketing bedrijf

Wil je een zakelijk Facebook account aanmaken? Of heb je dat al, maar weet je niet zo goed wat je ermee moet? Dan kun je een social media bedrijf inschakelen om dit voor je te regelen. Your Business Online is gespecialiseerd in zakelijke social media. Wij kunnen jouw Facebook marketing van je overnemen, maar werken ook met andere social media platforms. Als je actief bent op meerdere platforms, dan heb je een grotere kans dat jouw doelgroep je vindt. Your Business Online kijkt welke kanalen het meest effectief zijn voor jouw bedrijf en zet een social media strategie op die werkt.

Social media bureau

Bij Your Business Online werken specialisten op verschillende gebieden samen om jouw zakelijke social media op de rails te krijgen. Of het nu gaat om een bestaand account waar de bezem doorheen moet, of het opzetten van een nieuw account. We zorgen ervoor dat je pagina eruit ziet om door een ringetje te halen en creëren content waar jouw doelgroep niet omheen kan. Ook pakkende video’s voor op YouTube kun je gerust aan ons social media bureau overlaten. Als jij aangeeft wat je doelen en ideeën zijn, dan maken wij een plan van aanpak waar we mee aan de slag kunnen.

Samenwerken met Your Business Online

Als je bij Your Business Online aan de bel trekt, dan kun je erop rekenen dat we met jou samenwerken en je betrekken bij wat we doen. Je kunt actief met ons meedenken en je eigen ideeën inbrengen. Jij bent immers de expert als het gaat om je bedrijf en je klanten. Wil je liever helemaal zelf aan de slag? Dan kun je verschillende workshops bij ons volgen op het gebied van social media marketing. We delen graag onze kennis en ervaring zodat jij je doelen kunt bereiken.