Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Duurzame laarzen en schoenen voor een vegan

Waarom zou jij er goed aan doen om uit de wereld van de gebruikelijke fast-fashion te stappen? Dat heeft veel redenen. Omdat de mode-industrie lang niet zo ethisch te werk gaat als jij misschien denkt of zelfs mag verwachten. Zo is het gebruik van leer namelijk letterlijk dodelijk voor dieren. Hier stopt het echter niet. De leerindustrie is ook nog eens bijzonder schadelijk voor het milieu en in het productieproces worden herhaaldelijk de rechten van mensen geschonden. Gelukkig bestaan er tegenwoordig vegan alternatieven, waardoor je toch duurzame schoenen en laarzen kunt kopen.

Kies voor deze vegan schoenenondernemer

Als jij zoekt naar een ondernemer die je kan helpen tijdens jouw zoektocht om de allerbeste duurzame laarzen en vergan schoenen te kopen, kies dan voor A Perfect Jane. Dit bedrijf biedt namelijk vegan schoenenitems aan die op een duurzame wijze zijn geproduceerd en ook nog een heel erg stijlvol zijn. Dit maakt hen simpelweg de allerbeste keuze voor bewuste modeliefhebbers. Je kunt er op rekenen dat alle duurzame vegan schoenen en laarzen, letterlijk en figuurlijk een groene voetafdruk achterlaten. Alles items zijn gecontroleerd door PETA. Daarnaast gaat één procent van iedere verkoop naar een dierenasiel.

Natuurlijk en duurzaam geproduceerde schoenen en laarzen

De materialen die A Perfect Jane gebruikt om een vegan zoals jij de beste schoenen en duurzame laarzen aan te bieden zijn heel erg natuurlijk. De mode-items van dit leuke bedrijf zijn namelijk gemaakt van appelleer. Overgebleven vezels uit de appelproductie-industrie worden gebruikt om er bijna niet van echt te onderscheiden leer van te maken. Daarnaast wordt voor iedere paar vegan schoenen of laarzen op een duurzame wijze kurk en gerecycled rubber toegepast. Dit bijzondere productieproces resulteert in jouw duurzame laarzen en vegan schoenen. Voor meer informatie surf je naar aperfectjane.com. Hier kun je meteen je bestelling plaatsen met de leukste schoenen of laarzen.