Wannagive
Image default
Vakantie

De leukste stranden van Curaçao

Curacao staat bekend om zijn mooie stranden. De meeste stranden hebben het ook écht allemaal in Curacao: helderblauw water, strandbedjes met parasol en een geweldige beachclub. Wij zetten de 3 favorieten nog even op een rij!

Jan Thiel

Het Jan Thiel strand is erg bekend onder toeristen en vooral Nederlands. Het is een erg druk strand en straalt het echte Curacao plaatje uit. De bekende beachbar Zanzibar ligt ook bij de Jan Thiel Baai, vooral erg leuk om ’s avonds een drankje te drinken. Vanuit de Jan Thiel baai vertrekken ook de meeste boten naar Klein Curacao. Klein Curacao is een klein onbewoond eilandje ten zuidoosten van Curacao. Je kunt alleen met je eigen boot of met een excursie naar Klein Curacao. Het is een verlaten en bounty eiland met het meest prachtige zandstrand waar je dus een super fijne stranddag kunt hebben.

Grote Knip

De Grote Knip wordt ook wel Playa Abou genoemd. Dit strand is een van de bekendste stranden van Curacao. Het is een wit zandstrand en het ligt op 40 minuten rijden van Willemstad af.  Naast de grote heb je ook de kleine knip. Dit ligt wat zuidelijker dan de Grote Knip. Hier komen meer locals dan toeristen en dus zeker een aanrader!

Kokomo

Kokomo Beach is een verstopt strandje vlak boven Blauwbaai Beach. Het is over het algemeen een klein strand maar erg populair onder toeristen. Het bekende strandtentje Kokomo Beachclub maakt het ook extra gezellig. Je kunt hier heerlijk eten en drinken, het is een van de beste strandtenten van Curacao. Er worden hier vaak ook feestjes gegeven zoals de bekende Full Moon Party! Toegang tot dit strand is gratis, je moet alleen wel betalen voor je strandbedje maar dit is bijna overal op Curacao.

https://curacao-trips.com/

Gerelateerde artikelen

Visum Turkije aanvragen

Goedkoop hotel boeken

Camping Drenthe