Wannagive
Image default
Bedrijven

Tienling blijkt een verzinsel van de moeder

De laatste tijd is er veel opmerkelijk nieuws geweest, maar de geboorte van een tienling in Zuid-Afrika was toch wel heel bijzonder. Op bijna elke nieuwssite was het nieuws wel te lezen dus het nieuws gemist hebben kon bijna niet. Echter blijkt uit recent onderzoek dat het verhaal helemaal niet klopt. De vrouw blijkt recentelijk helemaal niet zwanger te zijn geweest. Volgens artsen is de vrouw niet eens eerder bevallen.

 

Ontkrachting

Zo snel als het bericht van de geboorte de wereld in was zo snel was het bericht ook weer ontkracht. Het ontkrachten van het bericht is wereldnieuws geworden. Veel mensen twijfelde of het verhaal wel echt waar was en deze vermoedens bleken te kloppen. De twijfels waren ontstaan omdat de vrouw geen duidelijkheid gaf over het geslacht van de kinderen en ze wilde niet vertellen waar de kinderen op het moment verbleven. De vrouw is voor haar eigen veiligheid opgenomen. De lokale autoriteiten hebben beloofd de vrouw alle medische, psychologische en sociale hulp te bieden die ze nodig heeft.

 

Waar kwam het verhaal vandaan

Het verhaal is naar buiten gebracht door een journalist. Deze heeft naar eigen zeggen zijn bronnen niet goed gecontroleerd en heeft het nieuws te snel naar buiten gebracht. Volgens deze journalist was de vrouw echter wel degelijk zwanger. De Zuid-Afrikaanse autoriteiten zijn bang dat ze mogelijk reputatieschade hebben opgelopen. Daarom hebben ze aangegeven juridische stappen te gaan ondernemen tegen het mediabedrijf en de journalist.

https://nieuwsbeest.nl/opmerkelijk-nieuws-uit-duitsland/