Wannagive
Image default
Eten en drinken

Lekkere broodjes voor de lunch bestellen

Lekkere broodjes voor de lunch bestellen

 

Ben je thuis aan het werk en het standaard broodje kaas wel een beetje zat? Bestel dan een lekkere en gezonde lunch. Wist je dat gezonde voeding invloed heeft op je intelligentie, leervermogen, geheugen en concentratie? Nog meer redenen om goed en uitgebreid te lunchen tijdens jouw werkdag. Zit lekker in je vel en geniet van al het lekkers.

 

Broodjes bestellen

Vind je het lastig om iedere dag een goede lunch te maken of schiet het er tijdens het werken nog wel eens bij in? Bestel dan belegde broodjes voor bezorging. Je bent altijd gegarandeerd van een heerlijk dagvers broodje. Je hoeft zelf niet in de keuken te staan en kan al je pauzetijd benutten aan een goede lunch. Je hebt keuze uit verschillende soorten broodjes en beleg. Van een lekker broodje salami of zalm tot een broodje vegan of ei. Er is voor iedereen wel een lekkere keuze.

Gezonde salades

Ben je op zoek naar een koolhydraatarme lunch? Ga dan voor een lekkere salade. Een salade is niet alleen gezond, het heeft ook een vullend effect. Moet je dan leven op een blaadje sla? Zeker niet, er zijn veel verschillende heerlijke salades. Je kunt hierbij denken aan een heerlijke mozzarella salade, carpaccio salade of tonijn salade. Ook geeft lunchen met een salade toch een beetje een gevoel van luxe. Een salade geeft net wat extra en heeft vaak wat meer lekker ingrediënten. Wissel dus dagelijks af tussen een lekker belegd broodje of een goed gevulde salade. Variatie is altijd belangrijk!

Samen lunchen

Samen lunchen is altijd een goed idee. Je kan lekker bijkletsen en elkaar stimuleren even weg te lopen van het werk. Ook is dit de perfecte gelegenheid je collega’s nog beter en misschien wel op een andere manier te leren kennen. Dit zorgt voor onderling vertrouwen en dat zorgt dan weer voor effectieve werkrelaties. Dit wil je natuurlijk als werkgever ook stimuleren. Hier zijn de groepslunches de perfecte oplossing voor. Je hebt keuze uit belegde bolletjes, een groepslunch met verschillende broodjes en beleg of een luxe groepslunch met onder andere carpaccio en zalm. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen dat iedereen zelf een lekker broodje of salade uit kiest.