Wannagive
Image default
Relatie

De coach in Oldenzaal helpt je op weg

Omdat je niet altijd maar dezelfde functie wil blijven beoefenen en hetzelfde pad wil blijven bewandelen is het verstandig om een keer te kijken naar de zaken waar je je in kunt gaan ontwikkelen. Hoe kan jij jezelf beter maken ten opzichte van de persoon die je nu bent. De inspirerende coach in Oldenzaal kan je daar heel goed bij helpen. Heel veel bedrijven geven te weinig aandacht aan het verbeteren van het personeel. De groei ambities van de werknemers worden vaak in de ijskast gezet en er wordt geen aandacht aan besteed. Eigenlijk is dat voor en werkgever een gemiste kans, want het kan heel goed zijn dat iemand die in jouw bedrijf rondloopt kwaliteiten heeft waar jij naar op zoek bent en wat kan zorgen voor een succes van je bedrijf. 

Verbeteren

Door wel in te zetten op het verbeteren en het laten groeien van het personeel, of doordat gewoon zelf te gaan doen, kan je meemaken dat je een verbetering doormaakt en hierdoor hogerop kunt komen in het huidige bedrijf waar je werkt of een ander bedrijf waar je een functie kunt gaan doen die past bij de kwaliteiten die jij ook tot je beschikking hebt en waar je achter bent gekomen door middel van de hulp die je hebt gekregen van de coach in Oldenzaal. Bij de coach in Oldenzaal word je gecoacht om te kijken naar alle kwaliteiten waar jij over beschikt. Heb jij een gevoel voor analytisch denken of ben jij meer bezig met de financiën? Voor iedereen is er wel een kwaliteit waar je geen weet van hebt. 

Nulmeting

De coach in Oldenzaal zal samen met jou een gesprek voeren om te kijken hoe jij er nu voor staat. Deze zogeheten nul meting is ervoor bedoelt om te zorgen dat je een beeld krijgt bij de huidige situatie, zodat je op die manier kunt kijken naar de toekomst en jezelf op die manier ook kunt gaan verbeteren. Hoe kan jij jezelf het beste aanpakken? Vind het uit bij de coach in Oldenzaal.