Wannagive
Image default
Mode en Kleding

De bikini trends van 2021

Hallo zomer! We hebben de afgelopen weken al flink mogen proeven van het warme weer en aangezien het bijna zomervakantie is wordt het tijd voor nieuwe bikini’s! In deze blog lees je meer over de bikini trend van deze zomer.

Figuur

Allereerst is het fijn om na te gaan wat voor een soort bikini’s het beste bij jouw figuur passen. Je hebt namelijk verschillende soorten bikini’s die speciaal gemaakt zijn voor een bepaald figuur. Bij een zandloper figuur is dit bijvoorbeeld een triangelbikini, bij een peer figuur een strapless bikinitop en bij een appel figuur staat een badpak heel mooi. Je hoeft natuurlijk niet perse de bikini te nemen die bij jouw figuur past. Mocht jij je fijner voelen in een ander model dan moet je deze zeker aandoen. Het belangrijkste is namelijk dat jij je goed voelt in je nieuwe bikini!

Trends

De trends van dit jaar verschillen niet heel veel met die van vorig jaar. Er is veel tijdloze badmode beschikbaar en dat maakt het soms nog moeilijker om te kiezen. Zo zien we bijvoorbeeld de dierenprint weer terugkomen in verschillende soorten; van een sportieve tot sexy bikini stijl. Daarnaast is de monokini ook weer terug van weggeweest. Dit is eigenlijk een badpak dat is uitgesneden aan de voor, achter of zijkant. Daarnaast zijn we net zoals alle andere seizoenen  weer gek van de frisse en lichte kleuren. Dit in combinatie met een basic bikini doet het weer goed dit jaar. Hou je zelf nou van wat meer activiteit dan is de sportieve bikini een uitkomst, hier kun je vaak urenlang mee over het strand rennen. Toch liever een sexy bikini? Dan is een V-shape broekje om je taille te accentueren meer wat voor jou!

https://www.annavanrode.nl/beachwear/bikini/