Wannagive
Image default
Mode en Kleding

Collecties Prima Donna bh

Prima Donna heeft een grote verscheidenheid aan bh’s. Zo wordt er gezorgd voor reguliere bh’s en badkleding, maar zijn er ook Prima Donna bh sportswear series. Deze bh biedt de beste ondersteuning voor vrouwen die sporten. Daarnaast is er een speciale gelegenheidsserie, bij deze gelegenheidsserie wordt geschikt ondergoed aangeboden voor vrouwen met grotere cups die toch speciaal ondergoed nodig hebben. Er is ook een speciale serie bruidslingerie, geschikt voor vrouwen die zich extra mooi willen voelen op hun trouwdag.

 

Prima Donna bh pasvorm

Wil je een Prima Donna bh kopen dan is het van belang om te weten welke maat je draagt. Houdt tijdens het kopen van een nieuwe beha rekening met de maat van zowel de beugel als de maat van rug, cup, middenstuk en schouderband. Het belangrijkste is natuurlijk dat de beha comfortabel zit en goed aanvoelt.

 

Was instructies

Het is belangrijk om de was instructies op het etiket te volgen wanneer je de bh gaat wassen. Er wordt in ieder geval afgeraden om ondergoed in de droger te doen. Het moet bijvoorbeeld ergens worden neergelegd of aan een handdoekenrek worden gehangen. Zo gaat je ondergoed langer mee. Daarnaast wordt aanbevolen om ondergoed na het tweede gebruik te wassen. Met de hand wassen kan de kans op beschadiging van ondergoed verkleinen. Wil je toch de wasmachine gebruiken, dan kan dat ook, maar zorg ervoor dat je de temperatuur niet warmer zet dan 30 graden.

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna