Wannagive
Image default
Woning en Tuin

Bezoek een dealer om de unieke bedden van deze beddenspecialist te bekijken

Ben jij op zoek naar unieke bedden voor de showroom van je eigen beddenzaak? Zoek je modellen die gemaakt zijn van staal of prachtig eikenhout, of zelfs een combinatie van beide materialen? Dan is het een goed idee om de bedden van Steel & Stockings uit Beneden-Leeuwen te bekijken. De bedden van deze beddenspecialist hebben een unieke, vrouwelijke touch. Ze worden dan ook compleet ontworpen door dames met een grote liefde voor speciale bedden. In de collectie van dit bedrijf vind je bedden in alle maten, zonder veel poespas én juist speciale hemelbedden. Het maakt dus niet uit wat je zoekt: in de collectie van deze beddenspecialist vind je vast een bed dat bij jouw klanten in de smaak zal vallen.

Je vindt zonder twijfel prachtige modellen voor jouw showroom

Bij een van de dealers van dit bedrijf kun je in alle rust de opties bekijken. De bedden van deze beddenspecialist zijn allemaal vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige Nederlandse materialen. De meest gebruikte houtsoort is blank eikenhout, dat een prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling heeft dankzij de noesten, lichte verkleuringen en scheurtjes die soms in het hout voorkomen. Bovendien zijn de bedden van dit bedrijf geschikt voor ieder interieur. Het team van Steel & Stockings ontwerpt alle meubels met het oog op eenvoud en karakter, wat duidelijk terugkomt in alle verschillende modellen. Bezoek een van de vele dealers in ons land en ontdek de prachtige bedden zelf!

Vind een dealer bij jou in de buurt

Ben je al benieuwd geworden naar de collectie van deze beddenspecialist? Bezoek dan snel de website van dit bedrijf om een dealer bij jou in de buurt te vinden. Daar kun je de unieke modellen in het echt bekijken. Wanneer je vragen hebt voor de dames van dit bedrijf, neem je gerust contact met ze op. Dit kan eveneens via hun website. Zij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen met plezier.