Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Met deze tips creëer je een sfeervolle inrichting van jouw overkapping

Het is heerlijk om een overkapping te hebben in je tuin. Je kunt dan niet alleen in de zon genieten van je tuin, maar ook wanneer het slecht weer is. De overkapping zorgt voor een beschutte plek waar je ook als het regent lekker droog kunt zitten. Het is ideaal om na een lange werkdag tot rust te komen onder de overkapping. Daarnaast is het ook een plek waar je gezellig bij kunt kletsen met vrienden. Door jouw overkapping sfeervol in te richten creëer je extra gezelligheid. Vraag jij je af hoe jij jouw overkapping sfeervol inricht? Lees dan snel verder.

Meubels 

Je hebt weinig aan een overkapping als er geen meubels staan. Kies daarom voor een lekkere loungebank waar je heerlijk op kunt relaxen. Daarnaast kunnen stoelen en een tafel natuurlijk ook niet missen. Zorg ervoor dat jij een plek creëert waar jij je thuis voelt en helemaal tot rust kunt komen.

Verlichting

Je kunt een gezellige sfeer creëren onder jouw overkapping door verschillende lichtjes op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi lichtsnoer dat je aan het dak van de overkapping kunt hangen. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een staande lamp of een hanglamp. Om een echte romantische sfeer te creëren kun je kiezen voor dimlicht. 

Bloemen en planten

Bloemen en planten kunnen niet missen onder een overkapping. Kies daarom voor een mooie grote plant als echte eyecatcher of zet een vrolijke bos bloemen op tafel. Houd wel rekening met het zonlicht dat een plant misschien nodig heeft. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw bloemen en planten onder de overkapping. 

Accessoires 

Accessoires zijn echte sfeerbepalers. De kans is groot dat jouw overkapping er saai en leeg uitziet wanneer je geen accessoires toevoegt. Kies daarom voor een mooie wanddecoratie voor op de muren. Daarnaast kun je de loungebank aankleden met sierlijke kussens en een mooi plaid. Door (geur)kaarsen toe te voegen creëer je een extra gezellige en romantische sfeer. 

Jouw overkapping kopen

Ben jij enthousiast geworden, maar heb je nog geen overkapping in jouw tuin? Online kun je gemakkelijk een overkapping kopen. Kies de overkapping waar jij naar op zoek bent en begin met het uitzoeken van jouw sfeervolle inrichting.

https://www.buitenkampioen.nl