Wannagive
Image default
Motor

Zoekt u een scooter in de omgeving van Harderwijk?

Harderwijk is een bruisende stad, waar u zich door middel van een scooter gemakkelijk en snel kunt verplaatsen. Bij onze Polderscooter vestiging in Harderwijk vindt u een uitgebreid assortiment scooters en wordt u bij een bezoek voorzien van deskundig en persoonlijk advies: zo vinden we samen met u de scooter die perfect bij u past!

Uw toekomstige scooter vindt u bij Polderscooter te Harderwijk!

Polderscooter nabij Harderwijk biedt een breed scala aan scootermodellen en merken. Zo leveren wij onder andere scooters van merken als Piaggio, BTC, Kymco en Vespa. Wij beschikken over een team medewerkers dat u van deskundig advies kan voorzien omtrent de aanschaf van uw scooter, en al uw vragen kan beantwoorden. Samen met u wordt er gekeken naar uw wensen en verwachtingen voor en van uw toekomstige scooter.

Wanneer u een scooter heeft aangeschaft bieden wij vervolgens ook mogelijkheden met betrekking tot het onderhoud ervan. Klanten in de regio van Harderwijk vallen bij ons automatisch onder de exclusieve onderhoudsservice van Polderscooter. U kunt dan rekenen op een scherp tarief, gratis haal- en brengservice van uw scooter en een snelle onderhoudsservice zodat u snel weer van uw scooter gebruik kunt maken.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar ons uitgebreide assortiment? U bent van harte welkom om eens te komen kijken naar de vele verschillende soorten scooters die wij bij Polderscooter aanbieden. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, van negen uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds en bieden u bij aankomst graag een kopje koffie aan.

Wanneer u graag een nieuwe scooter zou willen rijden, maar u door u uw budget de gehele aanschaf in één keer niet kunt bekostigen hebben wij wellicht ook een oplossing. Wij bieden namelijk een lease service aan met nieuwe scooters. U rijdt de scooter dan tegen een vast bedrag per maand en kunt uiteindelijk beslissen deze aan te schaffen.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Gerelateerde artikelen

Fietskoeriers fantaseren over niet te kraken sloten

Snorscooter kopen bij Polderscooter

Waarom een brommobiel goed verkoopt