Wannagive
Image default
Bedrijven

Zo voorkom je beschadiging aan je meubels en vloer

Uiteraard zijn meubels een essentieel en bepalend deel van je interieur. Je wilt dan ook zo zuinig mogelijk op je meubelstukken zijn en ervoor zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Je kunt de levensduur van je meubels verlengen door er zeer voorzichtig mee om te gaan en ze regelmatig te reinigen, maar er is nog iets anders dat bijdraagt aan de levensduur. Namelijk het gebruik van meubelglijders, waaronder meubeldoppen.

Meubelen verplaatsen met een meubeldop

Wanneer je een nieuw meubelstuk hebt gekocht, wil je graag even kijken waar deze het beste staat.   Je schuift die bank of fauteuil even naar achteren, dan iets naar links en dan weer iets naar voren om de perfecte spot te bepalen. Dit kan beschadigingen veroorzaken aan het meubelstuk en aan je vloer. Dit kun je voorkomen met een meubeldop. Deze heeft een zachte onderkant met een lage wrijfweerstand, waardoor je eenvoudig meubels van allerlei formaten kunt verplaatsen zonder beschadigingen te maken.

Stoeldoppen

Stoelen zijn de meubelstukken die het vaakst worden verschuifd. Daarom is het belangrijk om ook hier beschermende doppen onder te plaatsen. Door stoeldoppen te gebruiken, voorkom je strepen en slijtplekken op je vloer. Bijkomend voordeel van stoeldoppen is dat je geen last meer hebt van piepend en krassend geluid dat stoelen maken wanneer ze over de vloer geschoven worden.

Rubberen stoeldoppen

Met rubberen stoelpootdoppen is jouw ondergrond het beste beschermd tegen krassen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Ze zijn vaak dik en stevig, waardoor ze ook heel duurzaam zijn. Rubberen stoeldoppen kunnen worden geplaatst op verschillende ondergronden zoals natuursteen, straatsteen, beton, grind, straatsteen en meer. Rubberen doppen zijn bovendien waterbestendig, waardoor ze ook zeer geschikt zijn om onder jouw tuinmeubilair te plaatsen. Het is van groot belang om je tegels buiten goed te beschermen, omdat ze anders binnen de kortste tijd vol zitten met krassen. En aangezien buitentegels nou eenmaal niet de goedkoopste stenen zijn, zou het erg zonde zijn als deze beschadigen.

https://web-wings.nl/