Wannagive
Image default
Bedrijven

Flanellen dekbedovertrek van Snurkamsterdam.com

Een fijn moment van de dag is wanneer je ’s avonds je bed instapt en het tijd is voor een héérlijke nachtrust. Lekker de dekens om je heen wikkelen of vind je het juist fijner om de dekens niet te hoog te trekken? Een goed stel kussens of geef je juist de voorkeur aan één comfortabel kussen? Nog even wat lezen, voordat je naar bed gaat een douche nemen, alles kan. Grote kans dat jij precies weet wat je lekker vindt. Maar toch, slapen kan altijd beter en lekkerder. Hoe? Zorgen voor nóg meer slaapcomfort doe je met een flanellen dekbedovertrek van SNURK.

Flanellen dekbedovertrek

Flanel is een katoensoort en wordt gemaakt met behulp van een speciale weeftechniek. Die weeftechniek zorgt ervoor dat het een soort donsachtige laag krijgt, wat super zacht aanvoelt. SNURK gebruikt katoen dat 100% biologisch is, waardoor het duurzamer is. Een flanellen overtrek draagt bij aan jouw slaapkwaliteit. Koud zul je het in ieder geval niet meer hebben, dat is dan ook meteen de reden dat een flanellen dekbedovertrek ook wel een winter overtrek wordt genoemd. Toch zul je het met zo’n dekbedovertrek niet te warm krijgen. Het is namelijk vochtregulerend en fris. Gebruik een flanellen dekbedovertrek voor in de winter of, wanneer je het snel koud hebt, gewoon lekker het hele jaar door. Flanellen dekbedovertrekken vind je bij SNURK in diverse maten en je kunt kiezen voor verschillende designs.

Beddengoed

Ook wanneer je op zoek bent naar ander beddengoed, ben je bij SNURK aan het juiste adres. Beddengoed voor kinderen met bijvoorbeeld een prinses of een astronaut, of volwassen beddengoed in een effen kleur of een stijlvolle print. Alles is met ontzettend veel liefde gemaakt. Met het beddengoed van SNURK maak je slapen nog leuker én wordt jouw slaapkamer nog gezelliger. Slaap lekker alvast!