Wannagive
Image default
Bedrijven

Sporten met pre workout

Bewegen is een van de belangrijkste dingen die je moet doen in het leven. Veel mensen gaan naar de sportschool, voetballen, hockeyen of wandelen graag. Er zijn ook hele fanatieke sporters, deze mensen gebruiken vaak een pre workout. Het is een product die je kan gebruiken met sporten. Echter kennen veel mensen dit product nog niet. Een eiwitshake klinkt bij de meeste al wat bekender in de oren.

 

Wat is een pre workout?

Een pre workout is een voedingssupplement dat je een extra boost kan geven voorafgaand aan je training. Door het gebruik van dit product krijg je meer spierpomp, uithoudingsvermogen en spierkracht. Het wordt in grote dozen verkocht en het ziet eruit als wit poeder. Het is de bedoeling dat je de poeder in je mond doet en wegslikt met water. Je kan het ook toevoegen in je smoothie.

 

Er zijn ook andere producten die je kan gebruiken als je gaat sporten. Een hiervan is de eiwit shake, dit is een iets bekendere variant. Een eitwitshake bestaat uit eiwitpoeder of shakepoeder gemengd met water of melk. Je kan het natuurlijk ook weer toevoegen in je smoothie. De meeste eiwitpoeders zijn gemaakt van melkeiwitten en vind je in producten zoals vlees, vis, zuivel en noten.

 

Bars en snacks

Er zijn heel veel varianten voor het extra toevoegen van eiwitten bij je dieet. Voorbeelden hiervan zijn snacks en bars. Dit zijn repen waar veel eiwitten en noten in zitten. Ook zijn er drankjes op de markt gebracht met extra eiwit. Het nadeel hiervan is dat er wel veel suiker in zit. Het is dus niet de bedoeling dat je 5 bars eet op een dag. Het voordeel van eiwit is wel dat het erg vult, hierdoor heb je ook niet de behoefte om nog iets extra’s te eten. Al met al genoeg mogelijkheden die je kunt gebruiken voor of na het sporten!

https://kossonutrition.nl/product/pre-workout-kossoine/