Wannagive
Image default
Bedrijven

Wat is een sleeve?

Een sleeve is een kartonnen schuifhuls die je om een bestaand product kunt schuiven. Een soort wikkel. Het grootste verschil tussen de sleeves en een wikkel is dat een wikkel vaak op papier wordt gedrukt en een sleeve op vouwkarton. Een sleeve heeft aan één of twee kanten een opening waardoor deze gemakkelijk over het product kan worden geschoven.

Een sleeve op maat

Wil jij een sleeve laten maken voor een al bestaande verpakking? Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verpakkingen. Maar ook als je nog geen bestaande verpakking hebt helpen wij je verder. Bij ons heb je de mogelijkheid een sleeve met bijpassende doos te ontwikkelen om jouw producten in te verpakken. 

Kerstsleeve

Verdienen uw collega’s/werknemers ook een speciaal kerstpakket?  Onze sleeves zijn namelijk ook zeer geschikt voor het beschermen en opleuken van uw kerstpakket. Dit kunt u doen door het ontwerpen van een leuke kerstsleeve. Naast de optie om uw sleeves te bedrukken met een eigen ontwerp kun je ze ook volledig personaliseren.  De personalisatie optie geeft je namelijk de mogelijkheid de naam van de ontvanger op een verpakking te drukken. Zo maak je jouw kerstsleeves nog persoonlijker!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton.

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra!