Wannagive
Image default
Tuin en buitenleven

Warm de winter door met een carport, garage of nieuwe dakbedekking

Een overkapping voor de auto, uw gereedschap of de speelplaats voor de kinderen op de oprit, wie wil dit niet? Het najaar komt er aan en dus het moment om eens na te denken over de inrichting van de tuin en oprit. Bouwt u zelf een overkapping met Douglas hout of laat u dit vakkundig monteren door onze collega’s? Wat uw tuin wens ook is, bij het tuincentrum in Roosendaal bent u aan het juiste adres. Ontdek nu de houthandel in Roosendaal en laat u inspireren voor een beschutte herfst!

Opgeruimd staat netjes

Losliggende schroeven, zagen, spijkers, schroevendraaiers, hamers, Douglas hout of de grasmaaier die in de weg staat? Wellicht is het tijd voor een nieuw tuinhuis of op maat gemaakte blokhut! Kom langs in de showroom een ontdek waar uw frustraties in één klap opgelost worden met het grote assortiment tuinhuizen van Douglas hout. Wilt u zowel opbergruimte als een droge zitplek? Neem dan een tuinhuisje met veranda! In onze showroom maakt u er een totaalconcept van door het buitenleven aan te kleden met bloembakken, buitenverlichting, tafelhaarden en natuurlijk de beste kwaliteit tuinmeubelen!

Douglas Hout: puur natuur

In het tuinhoutcentrum in Roosendaal hebben we een groot assortiment voor elke tuinwens.Van tuinbanken, zitstoelen tot tuinhuizen, en ook kleinere accesoires! Vraag onzeexperts in de winkel naar de nieuwste najaars tuin ideeen. Een van die tuin ideeen is het werken met natuur producten. Het werken met echte natuurproducten zorgt ervoor dat de natuur prettig zichtbaar is in zowel uw achtertuin of voortuin. Bekijk bijvoorbeeld eens het assortiment van Douglas hout in Roosendaal. Ideaal voor een vlonder, dakterras of andere creatieve tuin ideeën. Het team kan u van elk advies voorzien. Misschien wilt u zelf wel een tuinproject starten en zelf iets bouwen met Douglas hout. Het fijne bewekrbare hout is de favoriet van vele tuin experts. 

https://www.deoudestee.nl/