Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Waarom een cocktailshaker inhuren?

Waarom een cocktailshaker inhuren? Omdat dit een garantie is voor een memorabel feest!

 

Naast dat onze cocktailshaker de lekkerste cocktails voor je maakt moet je een cocktailshaker inhuren omdat hij of zij een echte gastheer/vrouw is. Een cocktailshaker verwelkomt iedereen op je feest, geeft advies over de cocktails (niet iedereen is bekend met alle cocktails). Onze enthousiaste cocktailshakers kunnen door de ervaring die zij hebben voor iedereen de gewenste cocktail shaken. Wil je jouw feest een exotisch tintje geven of heb je een bepaald thema waar rekening mee gehouden moet worden? Onze cocktailshakers bedenken op voorhand graag een passend cocktailmenu!

 

Dus of je nou houdt van mierzoete cocktails. Of dat je liever voor een alcoholvrije cocktail gaat. Wanneer je onze barmannen inhuurt weet je zeker dat het een feest wordt. Niet alleen voor degene die het feest organiseert. Maar juist voor alle aanwezige gasten.

 

Je kan een cocktailshaker inhuren voor ieder evenement

Wanneer je een cocktailshaker huurt kan dat voor ieder evenement. Wij staan jaarlijks op honderden feesten en ieder feest is anders. Het kan goed zijn dat onze cocktailshaker staat te werken op een opening van een kinderdagverblijf (met heerlijke alcoholvrije cocktails) en de volgende dag werkt op een bedrijfsfeest waar 1000 gasten zijn.

 

Een ervaren cocktailshaker

Onze cocktailshakers doorlopen allemaal de Bols Bartending Academy in Amsterdam, waardoor zij precies weten wat de juiste technieken zijn.

Wanneer je een cocktailshaker wilt inhuren kan je verwachten dat de cocktailshaker representatief, enthousiast, verantwoordelijk en gastvrij is. Hij of zij is minimaal HBO opgeleid en zorgt voor een goede sfeer op jouw feest.

 

Dus wil jij een onvergetelijke feestavond? De bartenders van Bar Company helpen je graag!

 

https://www.barcompany.nl/