Wannagive
Image default
Bedrijven

Waarom bubbelenveloppen zo populair zijn geworden

Vanwege de coronacrisis is de populariteit van bubbelenveloppen extreem toegenomen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van bubbelenveloppen spreken over een ongekende vraag naar de enveloppen. Ze kampen zelfs met problemen van de levertijd omdat de vraag op dit moment groter is dan het aanbod. Maar waar komt deze plotselinge stijging ineens vandaan?

Stijging online bestellingen

Het aantal online bestellingen loopt hoog op. Dit komt allemaal door de coronacrisis. Omdat mensen hun huis niet meer uit durven, kunnen of mogen is er nog maar één manier om toch aan de benodigde producten te komen. Online bestellen! Dit wordt dan ook volop gedaan door thuiszittend Nederland. Maar online bestellen is altijd al populair geweest, het is immers een makkelijke manier om aan nieuwe producten te komen. Het kost nauwelijks moeite om een online bestelling te plaatsen, terwijl naar de stad gaan een hele onderneming kan zijn.

Postbedrijven hebben last van de extreme drukte, want ze kunnen het allemaal nog maar nauwelijks bijbenen. Dit is natuurlijk wel weer positief voor de werkgelegenheid, want postbedrijven snakken naar meer personeel. Dit is dan ook een van de branches die kunnen profiteren van de coronacrisis.

Duurzame bubbelenveloppen

Een pakketje verpakken met een bubbelenvelop is een duurzame oplossing. Zo worden er door meerdere bedrijven duurzame enveloppen geproduceerd. Dit doen ze bijvoorbeeld door plastic te recyclen en andere grondstoffen te hergebruiken. Hierdoor wordt er een stuk minder nieuw plastic gebruikt en dat is natuurlijk goed voor het milieu.

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/