Wannagive
Image default
Eten en drinken

Voor vlees van een échte slagerij kijkt u op het internet

Gaat u binnenkort barbecueën met vrienden of familie? Dan wilt u natuurlijk uitpakken met kwaliteitsvlees van een échte slager. Als u op het internet kijkt naar slagerij Beimer uit Enschede, vindt u zeker wat u zoekt. Deze slager verkoopt namelijk tal van barbecueproducten. U vindt hier vlees van diverse dieren, zoals rund, kip en varken, maar ook voor smaakmakers kunt u hier terecht. Smaakmakers zijn kruidenmixen waar u het vlees in kunt marineren. Zo kunt u de smaak van uw vlees aanpassen naar uw wens en die van uw gasten. Bovendien vindt u op de website van deze slager eigen recepten. De barbecuespecialisten van dit bedrijf hebben hun favoriete recepten opgeschreven, zodat u het vlees kunt proeven op de manier die zij aanraden.

Uw vlees invriezen

Wist u dat het bij deze slagerij mogelijk is om het vlees dat u via het internet bestelt, thuis in de diepvries te bewaren? U heeft bij Beimer namelijk de keuze om uw vlees vers gekoeld of bevroren te bestellen. Kiest u voor bevroren vlees? Dan heeft u de mogelijkheid om dit vlees ook thuis weer meteen in de diepvries te doen. Zo kunt u het vlees langer bewaren. U ontdooit het namelijk pas op het moment dat u het vlees nodig heeft. U kunt het vlees dat u voor een bepaalde datum nodig heeft dus eerder bestellen, zodat u het vlees gegarandeerd in huis heeft op de dag van uw barbecue of diner.

Bestel uw vlees online

Het vlees dat u via het internet bij deze slagerij koopt, wordt altijd in de avonduren geleverd. Dat komt omdat dit bedrijf samenwerkt met Trunkrs. Zij staan erom bekend om hun pakketten binnen 24 uur, tussen 17.00 uur en 22.00 uur te bezorgen. Als u vlees bestelt bij deze slager, is het dus niet nodig om overdag thuis te blijven voor het ontvangen van uw bestelling. Bestel nu online en uw bestelling wordt binnen twee dagen thuisbezorgd.