Wannagive
Image default
Auto's en Motoren

Voertuig volgen met track en trace systeem

De wens om voertuigen te volgen komt steeds vaker voor. Of dat nu is om de planning van de binnendienst er op aan te passen, voertuigen te beveiligen of aan klanten aan te kunnen tonen hoe lang er op locatie gewerkt is. Met een auto tracker weet u altijd waar het voertuig zich bevindt, op ieder gewenst moment.

 

Altijd te volgen met track en trace

En hoewel een auto tracker voornamelijk bedoeld is om auto’s te traceren, kunnen er met een track en trace systeem ook andere voer- of vaartuigen getraceerd worden. Denk bijvoorbeeld aan machines, motoren, scooters, boten, machines en meer. Het track en trace systeem in het voertuig meet locaties via GPS en stuurt de gemeten data door via GPRS. Zo komt het bij u terecht in uw eigen online account, waarbij u de locaties op een kaart ziet via de computer of in de gratis smartphone app.

 

GPS tracking

Dankzij de technologie achter GPS tracking wordt de locatie van het voertuig gemeten op ieder gewenst moment. Afhankelijk van het type auto tracker of track en trace systeem wordt de locatie bijvoorbeeld iedere 20 minuten of iedere 30 seconden gemeten. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een servicelevel dat hoort bij de GPS tracker.

 

De oplossing: een auto tracker

Met een auto tracker kiest u voor controle in uw wagenpark en voor veiligheid voor uw eigendom. Mocht het voertuig gestolen worden, bent u altijd op de hoogte van de recente locatie dankzij GPS tracking. En door iedere auto in het wagenpark te voorzien van een track en trace systeem, is het in één oogopslag te zien waar de voertuigen staan. Geef de binnendienst meer controle om efficiënt te plannen door de auto actief te volgen. En nog een bijkomend voordeel: bekijk of bestuurder zuinig rijden, of dat er nog verbeteringen zijn in het rijgedrag.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/