Wannagive
Image default
Verbouwen

Een veilige verhuizing en passende opslag voor iedereen

Een verhuizing is een stressvolle gebeurtenis. Hulp hierbij is vaak een grote last van de schouders, maar hoe maak je de keuze voor een verhuisbedrijf? Met een erkend verhuisbedrijf in Bergen op Zoom die helder communiceert zien wij bij onze klanten dat dit het stressgevoel van de klant  doet afnemen. Naast de uitvoerende werkzaamheden bieden wij met onze jarenlange ervaring divers advies dat onze klanten ten goede komt en tips die vaak over het hoofd worden gezien. Strakke communicatie, vakkundigheid, advies en uitvoering en erkende verhuizers zorgen snel en effectiviteit voor de verhuizing. De klant staat aan het roer en blikt tevreden terug. Dat is precies de rede dat veel klanten bij ons terugkeren.

Advies vanuit vakmanschap

Het verhuisbedrijf is begonnen vanuit Roosendaal maar heeft is nu ook werkzaam in omliggen gebieden. Denk bijvoorbeeld eens aan de strategische opslag in Bergen op Zoom of de geografisch handige opslag in Roosendaal. De opslag ruimtes hebben zich al jarenlang bewezen en zijn van de hoogste kwaliteit. Het transporteren van de inboedel naar een opslag of naar de nieuwe locatie is het vakmanscha dat Van Gastel Verhuizingen al geruime jaren beheerst. Wilt u liever de kosten iets lager laten uitvallen dan kan de opslag in Etten-Leureen goede optie zijn! Daarbij zijn er zowel op zakelijk als op particulier niveau aanvragen mogelijk.

Stevige verhuis vakkundigheid en opslag positie

Met de jarenlange ervaring en de vakkundigheid die het bedrijf beheerst zet van Gastel verhuizingen zichzelf met een stevige positie in de markt. Zo wordt er een en volledig verzekerde inboedel mogelijk gemaakt en de werkzaamheden uitgevoerd door het vakkundige, professionele en vriendelijke  verhuisteam. Uw spullen zijn in veilige handen! Vraag snel uw offerte aan dan kunnen wij volledig naar uw wensen op maat verhuizen. Zo geniet u optimaal van uw verhuizing en kijkt u er met plezier op terug. 

 

https://www.vangastelverhuizingen.nl/