Wannagive
Image default
Cadeau

Verjaardagscadeaus voor je broer

Het maakt niet uit hoe close je bent met je broer, elke verjaardag sinds je geboren bent ben je er geweest of heb je tenminste aan hem gedacht. Omdat familie niet iets is wat je kiest. Het is er gewoon. Of het nu je grote broer is die je verdedigt, ook al weet hij dat je het verknald hebt. Of je kleine broertje die het niet leuk vindt als je hem zo noemt. De gedeelde herinneringen aan versleten broeken en gevechten om het laatste koekje binden elkaar. Broers en zussen dagen elkaar uit en moedigen elkaar aan zonder dat wij hen dat vragen. En dat is wat de relatie met broers en zussen zo speciaal maakt. Wij vinden dat dit “er altijd zijn” en “altijd moeten verdragen” beloond moet worden.

Je verjaardagscadeau hoeft je portemonnee niet te breken, maar het moet wel bij je broer passen en uit het hart komen. Dit zijn dingen die je verbinden en je herinneren aan je kindertijd. Of iets waarvan je weet dat hij het leuk zal vinden en dat je door ons kunt laten personaliseren. Misschien vind je tussen onze praktische sleutelhangers wel het juiste ding om je broer-zusrelatie te herdenken. Als je broer een grappenmaker is, moet je onze grappige geschenken eens bekijken.

Tip: Wat betekent personaliseerbaar?

Personaliseerbaar betekent dat wij een product nemen en het graveren, bedrukken, borduren of op een andere manier verfijnen volgens uw wensen voor uw echtgenoot, partner of vriend met de door u gewenste tekst, naam of spreuk om een echt exclusief en uniek geschenk te creëren.

Op zoek naar een leuk cadeau? Kijk eens naar een verwenbox man of een kerstcadeau heren.