Wannagive
Image default
Entertainment

Uitgaan in Rotterdam

Rotterdam kent een bruisend nachtleven. De laatste jaren is het aantal uitgaansgelegenheden in de stad explosief gegroeid met cafés, restaurants, clubs en discotheken. Bekende gebieden zijn het Stadhuisplein, de Meent, Oude Haven en natuurlijk de Witte de Withstraat.

 

Witte de Withstraat

Deze straat is echt een begrip onder de Rotterdamse studenten. Hoe dichter jouw studentenkamertje bij deze straat ligt, hoe beter jij je leven voor elkaar hebt. Deze straat wordt daarom ook vaak genoemd in hospiteer berichten. In deze straat vind je vele café’s zoals NRC en De Witte Aap. NRC staat niet voor de krant maar voor Nieuw Rotterdams Café. De Witte Aap is door Lonely Planet uitgeroepen tot het beste café ter wereld! Zeker een bezoekje waard dus. Na een drankje kun je door naar nachtclub de Avondwinkel, waar ze lekkere dance muziek draaien. De avond, of inmiddels ochtend, sluit je af met een hapje bij de Chinees Hung Kee.

 

Annabel

Het grootste poppodium van Rotterdam ligt naast station Rotterdam Centraal. Deze week verschijnt het Canadese R&B duo Majid Jordan op het podium. Zeker een aanrader als je houdt van zwoele elektronische r&b en hiphop tracks. Deze maand komen ook Frans Duijts, Django Wagner én The Partysquad langs. Een divers aanbod dus. Naast optredens, worden er ook veel feesten gegeven. Deze zaterdag is er de Hitfabriek, waar de beste hits van de jaren tachtig, negentig en begin 2000 worden gedraaid.

 

Shisha Lounge

Een steeds bekendere uitgaansmogelijkheid is de shisha lounge. Verspreid door Rotterdam vind je er een hele hoop. Je kunt er ook voor kiezen om voor het stappen, thuis shisha te roken. Je kunt gemakkelijk een waterpijp bestellen. Daarnaast bestaan er ook veel shisha smaken zoals Framboos, Wiskey en Munt smaak.

 

Genoeg keuze dus! Rotterdam heeft voor iedereen wat wils. Waar ga jij heen dit weekend?

https://premium-hookahs.nl/

Gerelateerde artikelen

Wil jij echt goed worden in pokeren?

Trends voor mannen in 2021

Playstation 5 korting tijdens black friday deals