Wannagive
Image default
Zakelijk

Tools voor urenregistratie online

Er zijn verschillende apps en tools om een urenregistratie online bij te houden. Door het gebruik van deze apps kun je op een efficiënte manier je gewerkte uren registreren. Zo kun je bijvoorbeeld via de app aanklikken wanneer je met een opdracht begint en jezelf weer uitloggen als je klaar bent met de desbetreffende opdracht. De app slaat dan automatisch op hoelang je met de taak bent bezig geweest. Hierdoor kun je achteraf altijd zien hoeveel tijd je aan bepaalde opdrachten hebt besteed.

 

Nauwkeurigheid van een urenregistratie online

Het is een stuk efficiënter om je urenregistratie online bij te houden dan bijvoorbeeld op papier of een Word-document. Doordat de gewerkte tijd meteen wordt opgeslagen, is de nauwkeurigheid erg hoog en worden er minder snel zaken vergeten bij te houden.

Relevantie van uren registreren

Onderzoek wijst uit dat ruim 60% van alle zzp’ers of ondernemers de urenregistratie niet op orde heeft. Hierdoor worden niet alleen inkomsten misgelopen, maar het zorgt ook voor onvoldoende zicht op hoeveel tijd bepaalde opdrachten in beslag nemen. Hierdoor weet je in de toekomst niet hoeveel uren er ongeveer nodig zijn voor bepaalde opdrachten of werkzaamheden. Dit leidt tot dat je niet effectief te werk kunt gaan en je niet het maximale uit je werk kan halen. Het is dus ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je uren nauwkeurig en correct registreert, waarbij  een urenregistratie online wordt geadviseerd want dit is het meest overzichtelijk en tijdbesparend.

https://keeping.nl/urenregistratie