Wannagive
Image default
Aanbiedingen

Op welke manier rook jij e-sigaretten?

Een vraag die je waarschijnlijk vaker hebt gehoord bij het gebruiken van jouw e-sigaret. Rook jij over je longen, of blaas je de rook direct weer uit? Weet je nu niet wat het verschil is tussen beide manieren? Dan kan deze blog nuttig voor jou zijn. Er zijn namelijk drie soorten e-sigaretten te koop: Direct to Lung, Mouth to Lung en een combinatie van beide. Het verschil tussen deze manieren zullen we nu verder toelichten.

Direct to Lung e-sigaret

Wanneer je over je longen rookt, wordt dit ook wel Direct to Lung genoemd. De e-sigaretten waarmee dit mogelijk is, worden ook vaak afgekort als DL e-sigaretten. Over het algemeen produceer je met het roken over de longen veel damp. Dat komt door de simpele werking van deze e-sigaret. De hoge mate van damp wordt gecreëerd door de omgezette vloeistof die direct naar de longen toegaat. Omdat je longen over een grote capaciteit beschikken, is er veel ruimte om de damp op te slaan en uit te blazen; vandaar de grote dampwolk. Het nadeel van DL e-sigaretten is dat de e-liquid sneller opraakt in vergelijking met andere e-sigaretten.

Mouth to Lung voor de beginnende roker

Het kan zijn dat je nog niet gewend bent om direct over je longen te roken. Dan is het misschien prettiger is om de Mouth to Lung e-sigaret te gebruiken. Deze e-sigaret wordt ook wel een MTL e-sigaret genoemd. Bij het gebruik van deze e-sigaret komt de damp eerst in je mond, waarna je zelf kan bepalen of je de damp uitblaast of verder inhaleert naar je longen. De dampwolk na het uitblazen is vaak niet zo groot. Als je een beginnende vaper bent, is het handig om een starterspakket aan te schaffen. Deze zijn speciaal gemaakt voor de startende vaper en uitgerust met speciale coils.

Meer informatie

Wil jij nu meer informatie over dit onderwerp of heb je nog andere vragen over het vapen? Neem dan eens contact op met een partij zoals SmokeSmarter. Zij zijn specialist op het gebied van de e-sigaret en kunnen je hier alles over vertellen. Naast het aanbieden van verschillende soorten e-sigaretten hebben ze ook andere benodigdheden zoals aroma’s, e-liquid en coils in hun assortiment.

 

https://www.smokesmarter.nl/